Cinci fotbaliști din România, la un pas de moarte după ce au fost implicați într-un accident auto grav. Trei persoane au ajuns la spital

1 lună in urmă 2

Cinci fotbaliști ai echipei FC Pucioasa, formație care evoluează în Liga a 3-a, au fost implicați într-un accident grav pe Drumul Național 71.

Petre, Diță, Pădureanu, Iamandache și Georgescu sunt fotbaliştii care au fost la un pas de moarte. Ei se aflau într-un autoturism condus chiar de ultimul dintre fotbalişti.

Cinci fotbaliști de la FC Pucioasa, echipă aflată în Liga a 3-a, implicați într-un accident auto grav

Coliziunea s-a produs pe raza localității Doicești. Mașina în care se aflau cei cinci fotbaliști s-a izbit de un autovehicul care circula din sens opus. Jucătorii au scăpat cu viață și au fost transportați la Spitalul Județean din Târgoviște pentru investigații anunță Realitatea Plus.

Jucătorii lui FC Pucioasa se îndreptau către locul de disputare al unui meci amical, însă aceștia n-au mai ajuns la partida respectivă.

Cei doi șoferi au fost supuși testului cu apartul etilotest, însă rezultatul a fost negativ în cazul ambilor.

„Coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 19 și 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. La acest moment, traficul se desfășoară normal”, se arată într-o informare a IPJ Dâmbovița.

FC Pucioasa este pe locul 7 în seria a 6-a a Ligii a 3-a de fotbal din România. Fotbal Club Pucioasa s-a numit, până în iunie 2018, FC Aninoasa și a jucat la Aninoasa, în județul Hunedoara.

The post Cinci fotbaliști din România, la un pas de moarte după ce au fost implicați într-un accident auto grav. Trei persoane au ajuns la spital appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă