Cinci arădeni pentru „Cavalerii viitorului”

4 zile in urmă 13

21 September 2022 10:55

TIMIŞOARA. Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF derulează a 4-a ediţie a programului de căutare și descoperire a tinerilor arbitri talentați la nivel județean - „Cavalerii viitorului”.

Scris de Daniel Scridon - TIMIŞOARA. Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF derulează a 4-a ediţie a programului de căutare și descoperire a tinerilor arbitri talentați la nivel județean - „Cavalerii viitorului”.

Peste 250 de arbitri din toată ţara vor intra în prima etapă a programului, unde trebuie să obţină minim nota 7 la testarea teoretică și trebuie să treacă și de probele fizice.

Sub coordonarea managerilor regionali FRF şi a reprezentanţilor CCA, prima acţiune s-a desfăşurat la Timişoara, unde Aradul a fost reprezentat de cinci tineri arbitri, însoţiţi de Casian Băla, preşedintele CJ Arbitri Arad şi Leo Buda, membru al aceleiaşi comisii.

La centrali, Sorin Saladea a impresionat la testele fizice, în timp ce Darius Leah a avut ghinionul de a se accidenta în proba lungă, fapt care l-a exclus din acest proiect. Timp buni au avut şi cei trei arbitri asistenţi: Nicoleta Şuşcă, Sergiu Găluţi şi Răzvan Rusu, care aşteaptă rezultatele testării teoretice pentru a vedea dacă vor avansa în faza a doua a proiectului „Cavalerii viitorului” – cursul introdictiv, programată în a doua jumătate a lunii octombrie. Va urma cursul de consolidare, iar cei mai buni dintre ei vor fi testați și promovați în lotul pentru Liga 3.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă