Cifrele nu mint » Ceruți insistent în echipă, tinerii de la Dinamo au evoluții dezastruoase în acest sezon!

1 lună in urmă 5

Dinamo e în criză profundă. „Haita” e KO. De la birouri haosul s-a extins dramatic și pe gazon, în acest an, iar ultimul 0-5 cu Viitorul și cifrele o devoaleză în toată „splendoarea” ei:

1 punct, din 15 posibile, în ultimele 5 meciuri 0 goluri în ultimele 441 de minute disputate în Liga 1 2 reușite în ultimele 7 meciuri oficiale: una din penalty, marcat de Sorescu, cu UTA, în campionat, cealaltă, înscrisă de Nemec, în urma unei lovituri libere, contra FCSB-ului, în Cupa României.

În cercurile „câinilor”, de la suporteri și până la foste glorii apropiate grupării, se discută tot mai mult și mai apăsat despre șansa care ar trebui acordată în ofensivă tinerilor crescuți în propria curte, în detrimentul unor străini rudimentari, aduși în ultima vreme, gen Morsay sau Nepomuceno. Ideea nu este deloc rea, mai ales în vremuri de criză, când orice bănuț contează, iar Dinamo mai are trei săptămâni să strângă 800.000 de euro pentru licență.

Și tinerii au dezamăgit la Dinamo!

Problema este că nici puștii încercați până acum de Jerry Gane, vorbim de cei de la mijloc în sus, n-au dat satisfacție. Cifrele puse la dispoziție de InStat sunt de necontestat în acest sens. Toți aceia care au beneficiat de mai multe ocazii de a juca, în speță Mihaiu, Bani, Borcea, Moldoveanu și Măgureanu, au adunat împreună zero goluri, un assist și 4 ocazii în această stagiune! 

Rău stau și la șuturi. Cu toții, ei au expediat doar 22 de șuturi spre porțile adverse de la începutul sezonului. Dintre acestea, alt aspect dezolant, numai 9 au fost cadrate. Iar în ceea ce privește indicele InStat (suma parametrilor de performanță), toți se află în coada lotului. Cel mai bun este al lui Mihaiu, 211, mai mare decât al lui Morsay (206), dar mai mic decât al lui Nepomuceno (212). 

258e cel mai mare indice InStat reușit de un jucător al lui Dinamo în acest sezon: Borja Valle. Dar spaniolul a plecat demult

253e indicele InStat cel mai bun în acest moment de la Dinamo, realizat de Paul Anton și de Diego Fabbrini

Gabi Răduță, despre tinerii lui Dinamo: „Nu au continuitate” 

Gabi Răduță a fost cel mai vocal în a-i cere pe tinerii dinamoviști în echipa roș-albilor, fostul șef al Academiei susținând că ei sunt crescuți în spiritul „câinilor” și ar putea produce bani pentru bugetul viitor al clubului

„Ei sunt foarte talentați, dar nu au continutate: Borcea, Bani, Măgureanu, Crețu. Dacă joacă o dată la 6 luni, nu pot da randament bun. Dar, din păcate, văd că pe acești tineri nu îi mai susține nimeni. Vin alții, mai netalentați ca ei, fac un antrenament după ce au coborât din avion și intră pe teren. Normal că și tinerii au frustrări, că ei simt la antrenamente cine este fotbalist. Și chiar dacă joacă prost, ăia aduși de peste mări și țări joacă! 

Ăștia noi sunt, unii, de Fotbal la Maxx. Unul dă în cap la minge! Puștii noștri au crescut într-un mediu bun, în spiritul Dinamo și, chiar dacă sunt ademeniți la alte cluburi, își doresc să poarte tricoul alb-roșu", a comentat Răduță pentru GSP. 

Geani Crețu nici nu mai știe ce joacă 

Un caz deosebit este cel al lui Geani Crețu. Tânărul de 21 de ani este mijlocaș central la bază. Dar a ajuns, de nevoie, fundaș dreapta. A evoluat în acest sezon în 9 meciuri, a strâns 360 de minute, fără să producă vreun gol sau assist. A început ca mijlocaș dreapta, apoi a trecut fundaș dreapta, a revenit ca aripă, iar cu FCSB (0-1) a intrat în spatele vârfului! 

În acest ultim meci jucat n-a avut ce arăta, fiindcă abia a prins două minute în Derby de România. Într-o treime din partide a strâns 2, 2, respectiv 7 minute. În total, are 12 meciuri în tricoul alb-roșu fără reușite

VIDEO Ciprian Panait, dezvăluire incredibilă despre Giani Stere, noul atacant al lui Dinamo: „Vă dați seama ce tupeu a avut?!”

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Viitorul 0-5

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță nu mai suportă situația și a făcut cerere oficială! Ce urmează pentru DinamoDinamo încă mai sperie în Liga 1: „Vor arăta diferit în meciul cu noi. Să vă spun de ce”EXCLUSIV Dezvăluiri despre un jucător de la Dinamo: „Cum își permite să spună asta? Vă dați seama cât tupeu a avut?”

Marian Godină, după crima de la Oneşti: „Unii visează sniperi pe blocuri.„ Fiind poliţist la acţiuni speciale, a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe mulți

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Ioana Băsescu imediat după ce a aflat că a fost condamnată. E șocant: 'Plânge de atunci'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă