Cifrele lui Ianis Hagi din Rangers - Antwerp. La ce capitol a dezamăgit românul + nota obținută

1 lună in urmă 2

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Ianis Hagi a fost titular în returul câștigat cu 5-2 de Rangers și a pornit două acțiuni care s-au terminat cu gol. Sofa Score i-a oferit lui Ianis Hagi nota 6.7 pentru prestația din returul cu Antwerp, românul fiind schimbat în minutul 71 cu Scott Arfield.

Cifrele lui Ianis Hagi din meciul Rangers - Antwerp 5-2

Minute jucate: 71Pase reușite: 20Pase greșite: 6Șuturi expediate: 2Dueluri câștigate: 3Atingeri: 43Faulturi comise: 2Nota: 6.7

Ianis Hagi a pierdut multe dueluri directe în această seară. De 11 ori a cedat românul posesia contra lui Antwerp.

Galerie Foto

Rangers - Antwerp 5-2. Ianis Hagi a contribuit la două goluri și a avut o ocazie mare

Morelos a deschis scorul în minutul 9, după o gafă a belgienilor, iar apoi a ieșit la rampă Ianis Hagi. Mijlocașul de 22 de ani a avut o șansă mare de gol în minutul 27, însă șutul său din unghi, la colțul scurt, a fost parat de portar.

Fratele lui Romelu Lukaku, Jordan, a avut o șansă mare de gol pentru Antwerp în finalul primei reprize.

După ce Antwerp a egalat în minutul 31, prin Refaelov, Ianis a contribuit la golul al doilea al lui Rangers în debutul reprizei secunde. A recuperat o minge, care a juns la Morelos, iar acesta i-a pasat decisiv lui Patterson.

Rangers - Antwerp 5-2. Scoțienii s-au calificat în optimile Europa League

În minutul 55, Hagi a stat din nou la originea fazei golului al treilea, după ce a combinat cu același Morelos, iar acesta a mai dat o pasă de gol, de această dată pebtru Kent.

Belgienii au înscris la două minute distanță prin Lamkel Ze, însă scoțienii au continuat să înscrie și după înlocuirea lui Ianis. Barisic și Itten au înscris din două penalty-uri, iar Rangers - Antwerp s-a terminat 5-2 și scoțienii merg în optimi.

VIDEO Rezumatul partidei Rangers - Antwerp 5-2

Etichete: rangers , video europa league , ianis hagi , 16-imi europa league , live video 16-imi europa league , ianis hagi rangers
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă