Cifrele InStat ale FCSB-ului după derby-ul cu CFR Cluj! Olimpiu Moruțan, cel mai bun de pe teren! „Perla” Octavian Popescu a dezamăgit | EXCLUSIV

1 lună in urmă 3

ProSport vă prezintă cifrele InStat ale jucătorilor de la FCSB după derby-ul câștigat pe „Arena Națională” în fața CFR-ului, scor 3-0, în etapa 28 din Liga 1.

FCSB a umilit-o pe CFR Cluj în derby-ul etapei cu numărul 28, scor 3-0, iar gruparea roș-albastră și-a asigurat prima poziție în clasament înainte de pauza competițională datorată meciurilor pe care reprezentativele României le joacă pe finalul lunii martie.

Olimpiu Moruțan, Darius Olaru și Florin Tănase au impresionat la derby-ul cu CFR Cluj iar primul chiar a fost cel mai bun fotbalist de pe teren în fața campioanei României înainte să se alăture lotului U21 care joacă în grupele Campionatului European U21 din 2021. De partea cealaltă, Octavian Popescu a fost cel mai slab de pe teren dintre titularii lui Toni Petrea.

Cifrele InStat ale jucătorilor de la FCSB după derby-ul cu CFR Cluj

Olimpiu Moruțan are un Index InStat de 416, după ce a avut 9 șuturi pe poarta CFR-ului, 55 din 67 de pase reușite și 8 din 14 dueluri câștigate, în timp ce Octavian Popescu n-a rupt gura târgului în fața campioanei României. Fotbalistul în vârstă de 18 ani a trimis un singur șut spre poarta ardelenilor și a câștigat 5 don 11 dueluri. Astfel, Octavian Popescu s-a ales cu un Index InStat de 259, cel mai mic de la FCSB.

Al doilea cel mai bun fotbalist al FCSB-ului din derby-ul cu CFR Cluj este Darius Olaru, fotbalist care are un Index InStat de 380 după ce a tras periculos spre poarta ardelenilor în două rânduri, a avut 56 de pase reușite din 69 și 10 dueluri câștigate.

Iulian Cristea și Andrei Miron au fost de neclintit 

Alți doi fotbaliști de la FCSB care au impresionat în duelul cu gruparea antrenată de Edi Iordănescu sunt apărătorii centrali Iulian Cristea și Andrei Miron. Primul are un Index InStat de 337 și a fost al treilea cel mai bun jucător al roș-albaștrilor, în timp ce fostul jucător al lui FC Botoșani s-a ales cu un Index InStat de 310.

Iată cifrele InStat ale titularilor de la FCSB:

Olimpiu Moruțan – 415 Darius Olaru – 380 Iulian Cristea – 337 Florin Tănase – 332 Andrei Miron – 310 Ovidiu Popescu – 297 Florinel Coman – 284 Andrei Vlad – 280 Adrian Șut – 280 Valentin Crețu – 269 Octavian Popescu – 259

FCSB, duel cu CFR Cluj în etapa 29

După victoria cu CFR Cluj, FCSB a făcut 63 de puncte și s-a distanțat la 3 puncte de locul 2. Pentru gruparea roș-albastră urmează duelul cu Universitatea Craiova, duminică, 4 aprilie, ora 20:30, Live Video Online în etapa 29 din Liga 1.

The post Cifrele InStat ale FCSB-ului după derby-ul cu CFR Cluj! Olimpiu Moruțan, cel mai bun de pe teren! „Perla” Octavian Popescu a dezamăgit | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă