Cifrele | Ce e dispusă Real să accepte numai să-l dea Bale la Tottenham + Cum se răzbună galezul pe clubul lui Perez

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Iar Bale face tot posibilul să-l chinuie pe Florentino Perez, care trebuie să scape de atacant şi de salariul său enorm pentru că Zidane nu-l mai vrea nici în vestiar.

Tottenham plăteşte doar jumătate din salariul lui Bale. Cât va lua Real Madrid, abia la anul

Deşi Realul ar fi luat mai mulţi bani de la Manchester United, Bale a refuzat această variantă şi a ales formaţia pregătită de Mourinho, cea care în 2013 l-a vândut madrilenilor cu 101 milioane euro!

Formaţia londoneză va plăti numai jumătate din salariul de 30 de milioane de euro, brut, al lui Bale, iar cealaltă jumătate va fi suportată de Real Madrid. Mutarea se face sub formă de împrumut pe un sezon, iar la final Tottenham va plătit unele bonusuri. Conform celor de la The Independent, suma nu va trece peste 22 de milioane de euro! Un acord de-a dreptul excelent!

Bale va deveni cel mai bine plătit jucător al lui Tottenham, cu un salariu peste al lui Harry Kane şi Tangui Ndombele.

Ce a spus Jose Mourinho de transfer

"Este un jucător al lui Real Madrid şi eu nu vorbesc despre jucătorii altor cluburi (...). Nu comentez nişte ipoteze. Am încercat să-l transfer când eram la Real, preşedintele (Florentino Perez - n. r.) a ţinut cont de instinctul şi de cunoştinţele mele: după plecarea mea (în 2013 - n. r.) l-a adus. Nu este un secret şi Gareth ştie asta", a declarat Mourinho într-o conferinţă de presă înaintea meciului de joi cu echipa bulgară Lokomotiv Plovdiv, din turul 2 preliminar al Europa League, citat de Agerpres.

Tot miercuri, Mourinho a spus că mijlocaşul francez Tanguy Ndombele nu are condiţia fizică necesară pentru a fi titular. De asemenea, Dele Alli nu a fost oprit în lot. Tehnicianul a amintit că luna trecută Ndombele a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Învingătoarea din meciul Lokomotiv Plovdiv - Tottenham va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu câştigătoarea partidei FC Botoşani - Shkendija (Macedonia de Nord).

Etichete: jose mourinho , tottenham , gareth bale , bale tottenham
Read Entire Article
Powered By Seo Tools