Cifre uluitoare! Un jucător din Liga 1, mai rapid decât Kylian Mbappe și Alphonso Davies

1 săptămână in urmă 15

Ștefan Vlădoiu, fotbalistul celor de la Universitatea Craiova, este mai rapid decât Kylian Mbappe și Alphonso Davies.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a reușit să înregistreze cifre uluitoare în sezonul 2020 – 2021 din Liga 1 și a depășit nume mari din fotbalul mondial la capitolul viteză.

Ștefan Vlădoiu este unul dintre tinerii fotbaliști din Liga 1 care au impresionat în sezonula actual, iar prestațiile sale în tricoul Universității Craiova au fost analizate de către oameni importanți din fotbal.

Ștefan Vlădoiu, mai rapid decât Kylian Mbappe și Alphonso Davies

Mai mult, Ștefan Vlădoiu a făcut un meci excepțional și cu FCSB, scor 0-0, din etapa 29, partidă în care a fost titularizat de către Marinos Ouzounidis. Rapoartele arată că fotbalistul oltenilor se poate compara cu nume mari din fotbal, precum Kylian Mbappe (PSG) și Alphonso  Davies, puștiul care a impresionat la Bayern Munchen.

Conform datelor înregistrate de Ștefan Vlădoiu în meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-0, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a atrins în timpul partidei de la Giurgiu o viteză de 36,69 kilometri/ oră, depășindu-i astfel pe Mbappe și Davies, doi dintre cei mai rapizi jucători din lume, anunță Sport.ro.

Cele mai bune cifre ale lui Mbappe și Davies

Fotbalistul lui PSG a reușit să atingă o viteză de 36 kilometri/ oră în 2020, în timp ce Alphonso Davies, starul lui Bayern Munchen care a fost numit cel mai rapid jucător din Bundesliga, a atins viteza record din Germania la meciul cu Werder Bremen din 16 iunie 2020, adică 36,51 kilometri/ oră.

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Ștefan Vlădoiu (22 de ani) a jucat pe parcursul carierei la echipe precum Universitatea Craiova, Sportul Snagov și Dunărea Călărași, iar  contractul său cu echipa finanțată de Mihai Rotaru este valabil până în iunie 2023.

În sezonul 2020 – 2021, Ștefan Vlădoiu a jucat în 24 de meciuri și a dat două pase decisive. Fundașul dreapta a debutat în tricoul echipei naționale a României U21 pe 19 noiembrie 2019 și a făcut parte din lotul convocat de Adi Mutu pentru Campionatul European U21 din 2021. Mai mult. internaționalul U21 a fost propus de Dumitru Dragomir la prima reprezentativă a României după meciurile turneului final găzduit de Ungaria și Slovenia.

The post Cifre uluitoare! Un jucător din Liga 1, mai rapid decât Kylian Mbappe și Alphonso Davies appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă