Cifre dezastruoase pentru Hazard la Real Madrid. Transferul așteptat în această iarnă

2 săptămâni in urmă 5

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Fotbalistul belgian nu a reușit să aibă evoluțiile așteptate de când s-a transferat de la Chelsea la Real Madrid, iar cariera sa în Spania ar putea să se încheie cât de curând.

Eden Hazard, înapoi la Chelsea?

Fotbalistul lui Real Madrid nu a avut nici în actualul sezon evoluții care să justifice prețul uriaș plătit în 2019 de "galactici" în schimbul său, 115 de milioane de euro, iar Florentino Perez nu ar zice nu unei despărțiri.

Presa din Anglia face speculații pe această seamă, iar Chelsea este echipa care are cele mai mari șanse să-l transfere pe Eden Hazard, având în vedere trecutul său la gruparea patronată de Roman Abrahmovich.

Hazard, "monstru" la Chelsea, de nerecunoscut la Real Madrid

Misterul numit Eden Hazard este unul pe care și în ziua de astăzi fanii lui Real Madrid încearcă să-l deslușească. Evoluțiile pe care acesta le-a avut la Chelsea și la naționala Belgiei în momentul în care evolua în Premier League erau de-a druptul încântătoare, iar mulți îl vedeau ca unul dintre cei mai buni 5 fotbaliști ai lumii.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Totuși, odată cu transferul la Real Madrid a venit criza de formă a atacantului, care pe lângă asta a avut probleme mari și cu accidentările. Totodată, a fost acuzat că nu este profesionist în pregătirea fizică pe care o face și că și acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru prestațiile slabe.

În 352 de prezențe în tricoul lui Chelsea, Hazard a marcat de 110 de ori și a pasat decisiv în alte 92 de situații, în timp ce la Real Madrid a "reușit" doar 5 goluri și 9 assist-uri în 51 de partide.

Etichete: chelsea , real madrid , transfer , eden hazard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă