Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, la Euro 2020. Jucătorul danez nu mai respiră, colegii sunt cu ochii în lacrimi

1 lună in urmă 86

Momente dramatice în timpul partidei Danemarca - Finlanda, din grupa B, de la EURO 2020. Starul danezilor, Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu mai poate respira. Jucătorii ambelor formații sunt cu lacrimi în ochi.

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în minutul 41 al partidei cu Finlanda de la EURO 2020

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în minutul 41 al partidei cu Finlanda de la EURO 2020

Martin Meissner - Pool/Getty Images

Christian Eriksen s-a prăbușit în minutul 41 al partidei, după o fază banală. Jucătorii s-au strâns în jurul lui, iar medicii depun eforturi pentru a-l salva.

Christian Eriksen, magicianul de la mijlocul terenului

Echipa are multe staruri globale, însă Christian Eriksen se ridică deasupra tuturor. Iar jucătorul lui Inter Milano vine după un sezon în care a pus umărul la cucerirea titlului în Serie A după 11 ani și a trecut peste perioada de (in)adaptare din talia. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul ofensiv are peste 100 de selecții în echipa națională. Eriksen este considerat o amenințare pentru orice adversar, fiind foarte bun la finalizare de la distanță, dar și un bun pasator pentru colegii lui.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă