Christian Eriksen a revenit în iarbă după 6 luni de la stopul cardiac! Danezul nu i-a dat nicio șansă portarului advers

2 săptămâni in urmă 16

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Fotbalistul danez și-a reziliat luna trecută contractul cu Inter pentru că nu putea juca în competițiile italiene cu un defibrilator montat, însă vrea să își continue cariera și momentan se antrenează cu Odense Boldklub, echipa la care s-a format. 

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Christian Eriksen își pregătește revenirea în fotbal

Chiar dacă sunt șanse mici să semneze un contract cu clubul care l-a lansat în fotbalul mare, deoarece este tentat de o revenire în Premier League, Eriksen continuă să își pregătească revenirea în fotbal în Danemarca, la baza de pregătire a lui Odense. 

Mijlocașul a postat recent un videoclip pe contul personal de Instagram, cu primele imagini din iarbă după episodul șocant de la EURO 2020. De atunci, au trecut exact șase luni, timp în care Eriksen a stat departe de terenul de fotbal. 

Fostul fotbalist al lui Tottenham a demonstrat că trage tare pentru a reveni la cel mai înalt nivel și a publicat imagini în care nu-i dă nicio șansă portarului advers de la o distanță de aproximativ 20 de metri, printr-un șut imparabil.

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Christian Eriksen a spus în premieră ce a pățit în spital, după momentele dramatice de la EURO

În cadrul unui interviu acordat unei televiziuni din Danemarca, Christian Eriksen a vorbit despre momentele dramatice din vară și a dezvăluit că a fost surprins că atât de mulți oameni i-au fost alături și i-au trimis flori în spital.

A fost incredibil că atât de mulți oameni au simțit nevoia să îmi scrie sau să îmi trimită flori. Acel incident a avut un impact asupra oamenilor și au vrut ca eu și familia mea să știm asta. M-au făcut foarte fericit. La spital, cei de acolo îmi spuneau că primesc din ce în ce mai multe flori.

A fost ciudat pentru că nu m-am așteptat ca oamenii să îmi trimită flori pentru că am murit pentru cinci minute. A fost extraordinar, foarte frumos din parte tuturor și a fost de un mare ajutor să primesc toate acele urări de bine. Oamenii încă îmi scriu”, a declarat Christian Eriksen, citat de The Sun.

Etichete: antrenament , christian eriksen

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă