Christian Eriksen a fost stabilizat! Anunțul făcut de UEFA, ce a zis șeful lui Inter și cum au reacționat suporterii prezenți la meciul Danemarca – Finlanda

1 lună in urmă 34

Christian Eriksen a fost stabilizat! Este anunțul de ultimă oră făcut de UEFA, după ce meciul dintre Danemarca și Finlanda a fost suspendat.

Fotbalistul celor de la Inter a ajuns la spitalul Rigshospitalet, din Copenhaga, iar partida ar urma să se reia duminică.

Danemarca a debutat la Euro 2020 într-un meci cu Finlanda. Partida a avut parte de un moment cumplit, spre finalul primei reprize. Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și a primit îngrijiri medicale timp de mai multe minute, iar suporterii, colegii lui și mai ales soția fotbalistului s-au temut inițial de ce e mai rău.

UEFA, veste mare despre Christian Eriksen: „Starea lui este stabilă!”

Giuseppe Marrota, conducătorul lui Inter a luat legătura cu staff-ul medical al danezilor și a părut rezervat în privința lui Eriksen.

Danezii au anunțat că Eriksen este conștient și se pare că momentele grele au fost depășite.

„O ședință de urgență are loc în acest moment la stadion, unde se află jucătorii și oficialii celor două echipe. O decizie cu privire la soarta meciului va fi anunțață în jurul orei 20.45 (n.n. ora României). Jucătorul a fost transferat la un spital din zonă și starea lui este stabilă”, a fost mesajul UEFA.

The post Christian Eriksen a fost stabilizat! Anunțul făcut de UEFA, ce a zis șeful lui Inter și cum au reacționat suporterii prezenți la meciul Danemarca – Finlanda appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă