Chiricheş şi Nedelcearu, consideraţi cei mai slabi. Stanciu şi Man, decisivi pentru victoria României

1 lună in urmă 18

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Este victoria care ne permite din nou să facem calcule şi să sperăm măcar la locul de baraj, înaintea jocului de diseară, cu Liechtenstein, de la 21:45, şi cel cu Macedonia de Nord, din 8 septembrie, din deplasare. 

Tot în Grupa J de calificare la CM 2022 se dispută astăzi Islanda-Macedonia de Nord (19:00, Digi Sport 1) şi Germania-Armenia (21:45, Digi Sport 1). Azi se dispută în grupe restul partidelor din etapa a 5-a.

Stanciu şi Man, cei mai buni jucători ai României. Chiricheş şi Nedelcearu, cele mai puţine voturi

Într-un sondaj realizat de digisport.ro, cu titlul "Care a fost cel mai bun jucător al României la meciul cu Islanda, scor 2-0?", Nicolae Stanciu, cu 5.885 de voturi, este considerat de suporteri fotbalistul decisiv al partidei din preliminariile pentru CM 2022 din Qatar.

Singurul "tricolor" pe care mulţi l-au considerat aproape la fel de important în obţinerea succesului de la Reykjavik este Dennis Man, care a primit 4628 de voturi. Împreună au adunat un procent de 44,75% din total!

În rest, toţi ceilalţi jucători nominalizaţi s-au aflat la distanţe foarte mari de Stanciu şi de Man. Sorescu şi Niţă au avut fiecare în jur de 2.500 de voturi şi s-au clasat pe locurile 3, respectiv 4

Cei mai slabi jucători români, în opinia cititorilor, au fost Vlad Chiricheş, 251 de voturi, şi Ionuţ Nedelcearu, 267 de voturi, acesta din urmă singurul fotbalist care nu a cânta imnul României înainte de startul jocului cu Islanda.

Diferenţa dintre Stanciu şi Chiricheş, primul şi ultimul, este de 5.634 de voturi! În cele trei zile de când a fost iniţiat sondajul au fost exprimate 23.525 de voturi.

Video golul lui Nicolae Stanciu din meciul Islanda-România 0-2

Etichete: chiriches , nicolae stanciu , nedelcearu , dennis man , sondaj islanda romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă