Chipciu a marcat probabil golul campionatului și a explicat cum l-a reușit: "Câteodată faci lucruri inconștiente"

3 săptămâni in urmă 18

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Chipciu: "În fotbal, câteodată, faci lucruri inconștiente"

"Nu știu, în fotbal, câteodată, faci lucruri inconștiente. Adică nu te gândești conștient mereu: să fac așa sau așa, îți vine pe moment, așa a fost faza, așa am gândit-o și am câștigat.

Știu că e un clișeu să spun că importantă e victoria, punctele, dar aș vrea să adaug că a fost o victorie muncită și foarte grea", a spus Chipciu la final.

Chipciu a marcat un super gol în meciul UTA Arad - CFR Cluj 0-1

"Cred că ăsta a fost secretul CFR-ului în ultimii ani, că am știut să suferim. Știam că o să suferim mult, ne-am așteptat, așa ne-a prezentat și Mister, dar cred că asta e o condiție a unei echipe mari, să adune suferință și să treacă peste ea și să adune puncte.

Știm că acesta e stilul nostru. UTA e o echipă de play-off, după părerea mea, au avut ocazii foarte mari, dar asta e, suntem și noi puternici. De regulă, victoriile aduc victorii, chiar dacă e un clișeu, dar câștigi încredere și încrederea îți generează succes", a spus Chipciu la final.

Reușita lui Chipciu a venit în minutul 27. Costache a centrat, Bordeianu a prelungit cu capul, iar Chipciu a înscris din întoarcere, cu un șut din voleu.

VIDEO cu rezumatul meciului UTA Arad - CFR Cluj 0-1:

Etichete: alexandru chipciu , uta arad - cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă