Chindia - Universitatea Craiova 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. Oltenii se apropie greu de poarta târgoviștenilor

1 lună in urmă 1

27.02.2021, 21:00

Liga 2: Farul Constanța - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, duminică, 11:30, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Chindia - Universitatea Craiova, meci din etapa a 25-a, are loc azi, la Buzău, de la ora 20:00, și va transmis în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

După 24 de etape, Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 47 de puncte, cu patru mai puţin decât FCSB şi CFR Cluj, echipe aflate în fruntea clasamentului. Chindia este echipa cu cel mai slab atac din campionat, doar 20 de goluri marcate, dintre care trei din penalty, și se află pe locul 10, cu 29 de puncte.

LIVE VIDEO Chindia - Universitatea Craiova, 20:00, Digi Sport 1. Ce spune Emil Săndoi

Chindia nu a mai câștigt un meci în Liga 1 de pe 22 ianuarie. Fost mare jucător al Craiovei și participant cu România la Coppa del Mondo, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, împlinește luni 56 de ani. 

"Ne aşteaptă un meci dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din campionat (Universitatea Craiova, n. red.), o dublă de fapt, pentru că după meciul din campionat va urma şi meciul de Cupă, la trei zile.

Este primul meci la Buzău, mă bucur că rămânem într-un singur loc şi nu ne mai mutăm dintr-o parte în alta. Oricum, peste tot unde am jucat condiţiile au fost bune şi niciun adversar nu a putut să se plângă.

Sperăm să fie cu mai mult noroc acum, dar şi să nu se mai facă greşeli de arbitraj împotriva noastră, şi nici în favoarea noastră nu ne dorim. Sperăm să acumulăm puncte, pentru că orice zestre de puncte înainte de play-out este importantă", a declarat Săndoi pe contul de Facebook al clubului.

LIVE VIDEO Chindia - Universitatea Craiova, 20:00, Digi Sport 1. Cum a prefațat meciul grecul Ouzounidis

Jucătorii Universității au ales să meargă la Buzău cu trenul, informație prezentată ieri de digisport.ro. Antrenorul grec Marinos Ouzounidis a prefațat în urmă cu două zile întâlnirea cu formația condusă de Emil Săndoi.

"Sunt meciuri cu adversari dificili. Mă aştept să avem o partidă grea, dar trebuie să rămânem concentraţi, să dăm sută la sută din potenţialul nostru pentru a reuşi să facem ceva. Mă îngrijorează condiţia terenului, nu ştiu cum va fi terenul de acolo. Acasă avem un teren foarte bun, jucăm rapid şi s-ar putea să ne incomodeze un teren dificil.

Dar, indiferent ce vom găsi acolo, trebuie să ne adaptăm şi să facem un meci bun şi să câştigăm. Ştim că vom întâlni o echipă foarte bine organizată, cu un antrenor foarte bun, care a fost un jucător emblematic al Universităţii Craiova.

Îl respectăm din acest punct de vedere pentru tot ceea ce a făcut şi ce face. Sunt convins că îşi doresc cu atât mai mult să ne învingă. Noi trebui să rămânem concentraţi, să ne gândim doar la meciul de sâmbătă şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga", a declarat Ouzounidis.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă