Chindia Tărgoviște va juca din acest sezon pe noul stadion! „Casă nouă pentru suporterii noștri” | VIDEO

3 săptămâni in urmă 13

Stadionul Eugen Popescu din Târgovişte ar putea fi redat partidelor oficiale din Liga 1 la finalul acestui campionat, iar Primăria din localitate face eforturi importante.

Arena va avea o capacitate de 8.260 de locuri, dintre care 4.300 vor fi acoperite, la viitoarea tribună 1, cea pe schelet metalic.

La stadionul din Târgoviște lucrează firma care s-a ocupat și de construcția noului stadion din Sf. Gheorghe, unde s-a mutat Sepsi din toamna acestui an.

Chindia Tărgoviște va juca din acest sezon pe noul stadion! „Casă nouă pentru suporterii noștri” | VIDEO

Dacă totul va merge conform planului, Chindia ar putea disputa ultimele meciuri din sezonul 2021-2022 pe stadionul de acasă. Va fi prima dată de la promovarea obţinută în 2019 de echipă.

Mai bine de jumătate din tribuna care se reabilitează este acum finalizată, în condiţiile în care a fost realizată inclusiv hidroizolaţia. În plus, au fost comandate deja tabelele de marcaj.

Se lucrează în continuare la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât şi la exterior, dar şi la tribuna metalică, la acest moment fiind în picioare şi structura corpului administrativ. Se estimează ca în câteva luni să se termine lucrările importante.

 

Ce spune primarul Cristian Stan?

„Cu toate dificutăţile avute, în pofida faptului că unii cântau, cu ipocrizie, prohodul acestei investiţii, arena târgovişteană începe să arate din nou a stadion.
Suntem pe cale să finalizăm lucrările de consolidare substanţiale, foarte importante, însă mai puţin evidente, iar de acum înainte progresul investiţiei va fi vizibil în fiecare zi.

Am spus-o şi o repet: aşa cum am finalizat sute de investiţii în Târgovişte, de numele actualei administraţii se va lega şi reconstrucţia, aproape din temelii, a stadionului Eugen Popescu, casă nouă pentru F.C. Chindia şi suporterii târgovişteni”, a precizat primarul Cristian Stan.

Chindia, formație antrenată de Emil Săndoi, este acum pe locul 10 în Liga 1, acumulînd 17 puncte după 14 etape de campionat.

The post Chindia Tărgoviște va juca din acest sezon pe noul stadion! „Casă nouă pentru suporterii noștri” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă