Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu Live Video Online în etapa a 27-a din Liga 1 | Startul meciului este amânat cu 15 minute!

1 lună in urmă 1

Startul meciul Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu a fost amânat cu 15 minute, din cauza unor probleme cu tehnice cu carul TV.

ECHIPELE DE START

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, C. Dinu – Rață, Iacob – Neguț, Diaz, Dumitrașcu – D. Florea.
Antrenor: Emil Săndoi

Astra: Lazar – Raspopovic, H. Sousa, Graovac, D. Bruno – Canadija, Boe-Kane, Pahonțu – Merloi, Krpic, Răduț.
Antrenor: Eugen Neagoe

Partida va fi transmisă în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro. De asemenea, meciul poate fi urmărit Live Video Online AICI.


Înaintea acestei întâlniri, Chindia Târgoviște ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, fiind la doar două puncte distanță de ultimele două clasate pe locurile de play-off, aflate la egalitate de puncte. Dâmbovițenii vin după două victorii consecutive importante pentru moralul jucătorilor lui Emil Săndoi: 1-0 cu Universitatea Craiova și 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

De cealaltă parte, Astra Giurgiu ocupă locul 10, cu 32 de puncte, dar vine după o serie de patru meciuri fără înfrângere în Liga 1, dintre care trei victorii și o remiză.

The post Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu Live Video Online în etapa a 27-a din Liga 1 | Startul meciului este amânat cu 15 minute! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă