Chindia Targoviste - Academica Clinceni, LIVE TEXT de la ora 17:00 | 3 cazuri de coronavirus au fost descoperite la echipa lui Sandoi! Echipele de start

1 lună in urmă 13

Urmarim si comentam impreuna cele mai tari meciuri din Liga 1 pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro.

16:28 22 Jan

CHINDIA TARGOVISTE - ACADEMICA CLINCENI

Echipele trimise in teren de cei doi antrenori:

Chindia: Aioani- Capusa, Pitian, Iacob, Dinu- Negut, Dulca, Rata, Dumitrascu- Florea, Popa

Rezerve: Moldovan, Martac, Kocic, Yameogo, Serban, Atanase, Mitrea, Berisha, Costea

Antrenor: Emil Sandoi

Clinceni: Valceanu- Pashov, Jutric, Gardos, Dobrescu- Popa, Cebotaru, Bautista- Cordea, Chunchukov, Andronic

Rezerve: Achim, Chandarov, Longher, Markovici, Patriche, Pirvulescu, Ureche, Ventura

Antrenor: Ilie Poenaru

In urma testelor COVID efectuate inaintea meciului, 3 fotbalisti ai lui Emil Sandoi au fost depistati pozitiv cu virusul SARS-COV-2, a informat clubul targovistean prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

"AFC Chindia Targoviste anunta ca la testarea periodica RT-PCR din aceasta saptamana au fost depistate trei cazuri pozitive de COVID-19 in randul jucatorilor. Ceilalti componenti ai lotului si staff-ul au fost ulterior retestati, rezultatele fiind negative", au transmis oficialii Chindiei Targoviste.

Prima partida din etapa a 18-a a Ligii 1 le pune fata in fata pe Chindia Targoviste si Academica Clinceni, cele doua revelatii ale sezonului. 

Inaintea acestui meci, cele doua echipe sunt vecine de clasament. Chindia este pe locul 6, cu 24 de puncte, in timp ce Academica Clinceni ocupa a cincea pozitie, cu 26 de puncte.

Echipa lui Emil Sandoi este neinvinsa in ultimele 6 etape ale Ligii 1, obtinand doua victorii, cu FC Voluntari (2-0) si Dinamo (1-0), si 4 remize, cu Astra (0-0), FC Viitorul (1-1), FC Arges (2-2) si Poli Iasi (1-1). 

De cealalta parte, Academica Clinceni a facut un singur pas gresit in ultimele 6 partide din campionat. Echipa lui llie Poenaru a fost invinsa doar de CFR Cluj (1-3), obtinand in celelalte partide o victorie, cu FC Arges (1-0), si 4 rezultate de egalitate, cu FC Voluntari (3-3),  Poli Iasi (0-0), Dinamo (1-1) si FC Hermannstadt (0-0). 

Meciul dintre Chindia Targoviste si Academica Clinceni este programat de la ora 17:00 si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Echipele probabile: 

Chindia Targoviste: Aioani - Capusa, Iacob, Pitian, Dinu - Negut, Dulca, Rata, Dumitrascu - Popa, Florea

Academica Clinceni: Valceanu - Pasov, Patriche, Jutrici, Dobrescu - Dumitriu, Cebotaru, Cascini - Andronic, Rusescu, Longher

14:19 22 Jan

In aceasta dupa-amiaza incepe a 18-a etapa a Ligii 1. 

Printre cele mai interesante dueluri ale rundei se numara FC Botosani - Dinamo si Universitatea Craiova - FC Viitorul, in timp ce FCSB si CFR Cluj au parte de adversari la indemana, FC Voluntari, respectiv FC Hermannstadt. 

Programul complet al etapei a 18-a: 

Clasamentul Ligii 1: 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă