Chindia Târgoviște – Academica Clinceni 2-1 Live Video Online în etapa 18 a Ligii 1 | Gol Juan Cascini! Ilfovenii reduc din diferență

1 lună in urmă 79

Partida Chindia Târgoviște – Academica Clinceni se joacă acum, în etapa 18 a Ligii 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

Min. 60. Gol Academica Clinceni! Juan Cascini reduce din diferență. VEZI AICI VIDEO

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45+1. Finalul primei reprize!

Min. 28. Gol Chindia Târgoviște! Cristi Neguț majorează avantajul pentru echipa târgovișteană. VEZI AICI VIDEO

Min. 25. Gol Chindia Târgoviște! Daniel Popa înscrie pentru formația lui Emil Săndoi. VEZI AICI VIDEO

Min. 16. Chindia Târgoviște, aproape să deschidă scorul! Cristian Neguț a ajuns cu mingea în careul advers, însă șutul acestuia a fost moale, iar portarul Octavian Vâlceanu a reținut mingea fără probleme

Min. 12. Ocazie uriașă pentru Academica Clinceni! Mihai Dobrescu șutat puternic din afara careului „mic”, iar portarul Mihai Aioani a respins mingea în corner

Min. 1. A început meciul!


ECHIPELE DE START

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu – Florea, Popa
Rezerve: D. Moldovan, Martac, Atanase, Yameogo, A. Șerban, Berisha, F. Mitrea, M. Costea
Antrenor: Emil Săndoi

Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoș, Dobrescu – Cebotaru, Cascini, A. Popa – Cordea, Chunchukov, Andronic
Rezerve: A. Ureche, F. Achim, Chandarov, Markovic, Ventura, Pîrvulescu, Patriche, Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

Chindia Târgoviște vine după o victorie importantă, în campionat, contra lui Dinamo, 1-0. Băieții lui Emil Săndoi trec printr-o formă foarte bună și speră ca, în acest sezon, să prindă un loc în play-off. În prezent, Chindia Târgoviște se află pe locul 6 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

De cealaltă parte, Academica Clinceni vine după un egal, în campionat, contra sibienilor de la FC Hermannstadt, 0-0. Având în vedere că formația ilfoveană este schimbată în bine, în acest sezon, antrenorul Ilie Poenaru a spus, recent, că speră la un loc în play-off, deși obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare. Academica Clinceni se află pe locul 5 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Chindia Târgoviște – Academica Clinceni Live la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Partida de astăzi va fi difuzată la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, dar poate fi urmărită și în format live text pe www.prosport.ro.

Din păcate, partida se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, meciul poate fi urmărit Live Video Online aici.

The post Chindia Târgoviște – Academica Clinceni 2-1 Live Video Online în etapa 18 a Ligii 1 | Gol Juan Cascini! Ilfovenii reduc din diferență appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă