Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Gol anulat pentru echipa lui Săndoi

1 lună in urmă 1

22.01.2021, 17:00

Liga 1: FCSB - FC Voluntari, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - Academica Clinceni, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Meciul Chindia Târgoviște - Academica Clinceni, din cadrul etapei a 18-a a Ligii 1, se dispută vineri, de la ora 17:00, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Duelul inaugural al rundei cu numărul 18 reprezintă o confruntare între surprizele plăcute ale acestei ediții din Liga 1, Chindia și Academica Clinceni luptând în acest moment cu șanse reale la play-off.

LIVE VIDEO Chindia Târgoviște - Academica Clinceni, de la 17:00, la Digi Sport 1

Înaintea partidei directe, Chindia Târgoviște este pe locul șase în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Academica Clinceni este o poziție mai sus, cu două lungimi în fața echipei antrenante de Emil Săndoi.

În acest start de an, Chindia a obținut patru puncte în cele două jocuri disputate, 1-1 cu Poli Iași și 1-0 cu Dinamo, în timp ce echipa lui Ilie Poenaru a înregistrat o înfrângere, 1-3 cu CFR Cluj, și o remiză, 0-0 la Mediaș cu Hermannstadt.

Chindia Târgoviște se confruntă cu probleme de lot pentru partida cu Academica Clinceni, clubul anunțând trei cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor chiar în ziua meciului, Fomba, Dias și Ioniță fiind depistați pozitiv.

⚠️ AFC Chindia Târgovişte anunţă că la testarea periodică RT-PCR din această săptămână au fost depistate trei cazuri...

Publicată de AFC Chindia Oficial pe Joi, 21 ianuarie 2021

LIVE VIDEO Chindia Târgoviște - Academica Clinceni, echipele probabile

Chindia: Aioani - Căpușă, Iacob, Pițian, Dinu - Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu - Popa, FloreaClinceni: Vâlceanu - Pashov, Patiche, Jutric, Dobrescu - Dumitriu, Cebotaru, Cascini - Andronic, Rusescu, Longher
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă