Chindia își mută din nou ”casa”! Unde va juca formația din Târgoviște în Liga 1

1 lună in urmă 11

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

În startul acestei stagiuni, echipa antrenată de Emil Săndoi a jucat la Buzău duelurile considerate pe teren propriu, dar acum a fost, din nou, nevoită să se mute.

Chindia Târgoviște va juca la Ploiești meciurile considerate ”acasă”

Potrivit anunțului făcut de club pe pagina de Facebook, Chindia va juca, începând cu runda a noua, la Ploiești.

Trei zile până la meciul cu CS Mioveni, programat vineri, ora 18.00, în deplasare, în runda a 8-a a campionatului.

Începând cu jocul din etapa a 9-a, cel cu Farul Constanța, echipa noastră va susține meciurile de pe teren propriu la Ploiești, pe stadionul 'Ilie Oană'”, a anunțat Chindia.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Pentru Chindia Târgoviște este, de fapt, o revenire pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, acolo unde a mai jucat meciurile de ”acasă” după obținerea promovării în prima ligă și până când a fost nevoită să se mute la Buzău.

Arena din Buzău, luată în calcul și de FCSB

La sfârșitul lunii septembrie, FCSB va trebui să se mute de pe Arena Națională, unde vor fi organizate un concert și un campionat de Dota 2.

Printre opțiunile luate în calcul de ”roș-albaștri” și prezentate public de Mihai Stoica se număra și arena din Buzău, însă, în urmă cu două săptămâni, managerul general de la FCSB transmitea că stadionul din Crâng nu este o soluție viabilă tocmai pentru că acolo evolua atât echipa locală din Liga 2, cât și Chindia Târgoviște.

Etichete: stadion ploiesti , stadion chindia , chindia - farul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă