Chindia întâlnește ”lanterna roșie” a Ligii 1. Emil Săndoi se teme de Academica Clinceni: ”Aș fi preferat oricare alt adversar”

1 lună in urmă 20

Neînvinsă în ultimele două meciuri, 1-0 cu Dinamo și 0-0 cu ”FC U” Craiova, Chindia Târgoviște întâlnește vineri seară Academica Clinceni, la Buzău, în deschiderea etapei a 6-a a campionatului Liga 1.

Starea de spirit a celor două combatante este diametral opusă: Chindia a strâns cinci puncte din tot atâtea jocuri, în timp ce Academica, surpriza Ligii 1 în sezonul trecut, cu o prezență neașteptată în play-off, a pierdut toate meciurile din debutul acestui sezon. Ba mai mult, în ultima vreme se vorbește tot mai insistent despre insolvență și probleme financiare grave la clubul din Clinceni, promovat în Liga 1 în același timp cu Chindia, în vara anului 2019.

”Venim după două rezultate pozitive, fără gol primit. Aș fi preferat acum să jucăm cu oricare altă echipă în afara Clinceniului. Ei vin după cinci înfrângeri consecutive și vor da totul să obțină un rezultat bun. Au pierdut niște jucători, vedeți cât contau și Adi Popa, și Rusescu, și alții cu experiență, cu toții importanți în angrenajul echipei. Nu va fi un meci ușor. Ne dorim să nu facem pași greșiți, ar fi important să câștigăm cele trei puncte, ne-am afla în grafic”, a prefațat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, disputa din Crâng.

Cantonament la munte pentru Chindia, în pauza competițională

Chindia va urca la Brașov în săptămâna de pauză competițională în Liga 1, prilejuită de jocurile echipei naționale, la începutul lunii viitoare.

Oficialii clubului încearcă să perfecteze două meciuri amicale, cu Rapid și Universitatea Craiova, în timpul stagiului centralizat.

”Sperăm să câștigăm la capitolul omogenitate în acest cantonament”, a comentat Emil Săndoi pe subiect.

Până atunci, în afara jocului de mâine, cu Academica Clinceni, de la Buzău, Chindia va mai juca la Voluntari, vineri, 27 august, ora 18:00. La reluarea campionatului, echipa dâmbovițeană va întâlni CS Mioveni, tot în deplasare, în weekend-ul 11-12 septembrie.

15 lei biletul la Chindia – Academica

Chindia a pus în vânzare miercuri biletele pentru meciul de mâine de la Buzău. Tichetele costă 15 lei și sunt disponibile la Tribuna 0 și Tribuna I a stadionului Gloria. În ziua meciului, biletele se vor vinde doar la Buzău.

Partida dintre Chindia și Academica Clinceni are loc vineri, 20 august 2021, de la ora 18:30, pe stadionul Gloria din Buzău. Dâmbovițenii sunt pe locul 12 în Liga 1, iar ilfovenii se află pe poziția a 16-a, ultima.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Chindia Târgoviște

The post Chindia întâlnește ”lanterna roșie” a Ligii 1. Emil Săndoi se teme de Academica Clinceni: ”Aș fi preferat oricare alt adversar” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă