China a aprobat vaccinul Sinovac pentru uz public general

2 luni in urmă 1

Sinovac Biotech a anuntat, sambata, ca vaccinul anti-Covid a fost aprobat de specialistii din China pentru uz public general, potrivit Reuters.

Este al doilea vaccin aprobat de China pentru folosirea de catre oameni, dupa cel dezvoltat de institutul din Beijing afiliat la China National Pharmaceutical Group (Sinopharm) aprobat in decembrie.

Inainte de aprobari, ambele vaccinuri au fost deja folosite in programul de vaccinare din China, vizand in principal grupurile cheie considerate a fi cu un risc mai mare de expunere la virus.

Indonezia, Turcia, Brazilia, Chile, Columbia, Uruguay si Laos au acordat autorizatii de urgenta pentru vaccinul CoronaVac dezvoltat de Sinovac Life Sciences, a anuntat Sinova intr-un comunicat.

Aprobarea se bazeaza pe rezultatele unor studii clinice realizate timp de doua luni in strainatate, pentru care datele analizelor finale nu au fost inca obtinute, a precizat Sinovac.

Mai puteti citi:

Adolescenta de 14 ani violata in grup intr-o cladire in constructie din Bucuresti, dupa ce a fost ademenita pe WhatsApp. Opt barbati au fost arestati preventiv pentru abuzul infioratorCum a ajuns AUR, partidul conspirationisto-xenofob si anti-european, o amenintare mai mare decat PSD-ul lui Liviu DragneaAverea "animalul politic" care a angajat o chelnerita sa lupte cu inundatiile. Este si sef de lucrari la Universitatea TehnicaVIDEO Ministrul Economiei, despre "situatia Mexic": "Agentiile de turism ar trebui sa dea banii inapoi romanilor"Studiu: Riscul de infectare prin atingerea suprafetelor contaminate este redus. Care este riscul de transmitere prin atingerea butoanelor, a tastelor sau a manerelor?De unde vine numele clanului Camataru. Faptele odioase comise si metodele de recuperare i-au facut celebri pe cei doi frati

Citeste mai multe despre China sinovac vaccin COVID 19

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă