Chiar se vinde FCSB! Gigi Becali l-a sunat pe Gheorghe Mustață pentru negocieri: cele patru clauze ale fanilor și ale vitorului patron pentru miliardar | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 20

Gigi Becali și Gheorghe Mustață au discutat miercuri dimineață la telefon despre vânzarea FCSB către suporteri și omul de afaceri care-i susține.

Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru ProSport că-l așteaptă pe Mustață, dar și pe omul de afaceri pe care liderul din Peluza Nord a susținut la ProSport Live că l-a găsit deja pentru a cumpăra FCSB, dar nu înainte de a primi de la aceștia o garanție de zece milioane de euro.

ProSport a aflat că Gigi Becali nu a mai așteptat, ci l-a sunat pe Gheorghe Mustață pentru a urgenta tranzacția.

Chiar se vinde FCSB! „În 90 de zile îi dăm banii, dar să ne dea scris cât mai repede că vinde pe această sumă!”

Contactat de către ProSport, Gheorghe Mustață a confirmat informația că miercuri dimineață a fost sunat de Gigi Becali.

La ce echipă ar putea Becali să-și ducă fotbaliștii – vedetă de la FCSB!

„Este adevărată informația pe care o aveți. Am fost sunat miercuri dimineață de Gigi Becali și mi-a spus că mă așteaptă să vândă clubul până în perioada de transferuri, așa cum v-a zis și vouă în ProSport.

Poate că a făcut asta ca să încerce să mă tragă de limbă…să vadă cine este în spate, dar nu merge cu noi. De miercuri dimineață stau doar pe telefoane și am tot discutat cu avocații. Noi suntem Steaua și o să vedeți câți oameni o să avem în spate ca să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Să stea liniștit Gigi că nu avem nevoie de juniorii lui.

Deja e vorbit cu cineva și avem de unde să luăm juniori. Dar, Gigi ne-a zis că vrea să ne lase și vreo șase jucători, acum să vedem…Am discutat apoi și cu cei care vin să ne ajute cu banii, iar oamenii ne-au spus clar ce condiții să îi transmitem lui Gigi Becali din partea lor.

Vrem o hârtie scrisă de la el, iar asta cât mai repede, nu vorbe sau declarații prin presă, prin care se angajează că ne vinde clubul pe zece milioane de euro plus patru lucruri importante pe care le vrem trecute în acel document. Dorim să fie trecute în scris următoarele chestiuni: cedarea echipei pe societatea respectivă, cedarea palmaresului, coeficientul UEFA și locul de Liga 1.

Dacă, Gigi Becali face aceste lucruri, vă garantez că în 90 de zile are toți banii în cont”, a încheiat Mustață.

 

The post Chiar se vinde FCSB! Gigi Becali l-a sunat pe Gheorghe Mustață pentru negocieri: cele patru clauze ale fanilor și ale vitorului patron pentru miliardar | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă