Chelsea se pregătește să facă o ofertă de 30 de milioane de euro celor de la Bayern Munchen pentru Niklas Sule

1 lună in urmă 1

Șefii lui Chelsea Londra au luat legătura cu omologii lor de la Bayern Munchen pentru un transfer în vară al internaționalului german Niklas Sule.

Gruparea de pe Stamford Bridge se află în căutarea unui fundaș central pentru perioada de transferuri din vară, după ce noul manager german al clubului londonez, Thomas Tuchel, a declarat că vrea să întărească defensiva „The Blues”.

Chelsea Londra pregătește o ofertă de 30 de milioane de euro pentru Niklas Sule, care mai are contract cu Bayern Munchen până în 2022

Conform celor de la Todos Fichajes, Thomas Tuchel este un admirator al compatriotului său de 25 de ani de la Bayern Munchen, Niklas Sule, și le-a transmis șefilor de la Chelsea să profite de neplăcerile financiare pe care pandemia de coronavirus le-a adus inclusiv la campioana Europei.

Gruparea de pe Stamford Bridge ar urma să facă o primă ofertă de 30 de milioane de euro pentru fundașul central neamț, deși antrenorul bavarezilor, Hansi Flick, nu ar vrea cu niciun chip să se despartă de elevul său.

Cu toate acestea, CEO-ul lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a lăsat recent o portiță deschisă pentru încheierea unei noi înțelegeri cu Niklas Sule: „Ne dorim ca fotbaliștii cei mai buni de la naționala Germaniei să joace la Bayern. Niklas mai are un an de contract. Vom purta discuții și vom vedea unde ne conduc ele. Vom trata problema cu seriozitate și calm până la vară. Coronavirusul a creat neplăceri financiare și la Bayern”, a declarat Rummenigge.

Cariera lui Sule la Bayern Munchen a avut de suferit după ce o accidentare suferită în octombrie 2019, la ligamentele încrucișate, l-a făcut pe jucătorul cu 29 de selecții la naționala Panzerelor să lipsească 8 luni de zile de pe gazon.

The post Chelsea se pregătește să facă o ofertă de 30 de milioane de euro celor de la Bayern Munchen pentru Niklas Sule appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă