Chelsea Londra vrea să îl cumpere în ianuarie pe Attila Szalai, starul lui Fenerbahce Istanbul, supranumit „Van Dijk al Ungariei”!

1 lună in urmă 23

Campioana Europei, Chelsea Londra, pregătește în ianuarie transferul fundașului maghiar Attila Szalai, de la Fenerbahce Istanbul.

Apărătorul clubului turc a impresionat cu evoluțiile sale pentru reprezentativa Ungariei de la turneul final al EURO2020 din această vară.

Internaționalul maghiar Attila Szalai de la Fenerbahce Istanbul este prioritatea celor de la Chelsea Londra pentru perioada de mercato din ianuarie

Fundașul central gigant, în vârstă de 23 de ani, este supranumit „Van Dijk al Ungariei”. Leicester City și West Ham United s-au interesat în această vară de jucătorul născut la Budapesta.

Liderul la zi din Premier League pregătește o ofertă de 20 de milioane de euro pentru apărătorul de 1,93 metri înălțime.

Cota de piață a starului maghiar a explodat după transferul său din ianuarie de la echipa cipriotă Apollon Limasol la Fenerbahce Istanbul pentru suma de doar 2,5 milioane de euro.

El a evoluat anterior pentru Rapid Viena și pentru maghiarii de la Mezokovesd. Fundașul central se află sub contract cu Fenerbahce până în vara lui 2025.

Attila Szalai a adunat până acum 21 de selecții pentru naționala Ungariei și ar putea să îi ia locul pe Stamford Bridge veteranului brazilian de 36 de ani Thiago Silva.

The post Chelsea Londra vrea să îl cumpere în ianuarie pe Attila Szalai, starul lui Fenerbahce Istanbul, supranumit „Van Dijk al Ungariei”! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă