Chelsea Londra este pregătită să facă o ofertă de nerefuzat pentru starul de 21 de ani al naționalei Franței, Aurelien Tchouameni, de la Monaco!

1 lună in urmă 63

Campioana Europei, Chelsea Londra, a decis să îl lase pe Aurelien Tchouameni să progreseze la Monaco încă un sezon, înainte de a încerca transferul său definitiv, în vara lui 2022.

Gruparea de pe Stamford a optat în schimb pentru împrumutul pe un an al lui Saul Niguez, care are deja o carte de vizită impresionantă la sosirea, în Premier League, de la Atletico Madrid.

Chelsea Londra s-a hotărât să forțeze aducerea starului Aurelien Tchouameni de la Monaco abia în vara viitoare

Clubul miliardarului rus Roman Abramovici a luat decizia de a-l lăsa pe mijlocașul de 21 de ani Aurelien Tchoaumeni să acumuleze experiență cu încă un sezon în Ligue 1, în tricoul lui Monaco, înainte ca acesta să facă pasul definitiv către Premier League.

Conform celor de la The Athletic, Tchouameni este foarte bine văzut de către șefii grupării de pe Stamford Bridge și se va afla cu siguranță printre prioritățile de transfer din vara viitoare ale campioanei Europei.

Deși mijlocașul de 21 de ani are deja la activ 91 de meciuri în Ligue 1, cei de la Chelsea Londra au considerat că acesta nu are încă experiența necesară pentru a avea un impact instantaneu la mutarea în Premier League.

Cu toate acestea, însă, selecționerul Didier Deschamps este un mare admirator al lui Tchouameni și a decis să îl titularizeze pe jucătorul lui Monaco, alături de Paul Pogba, la mijlocul terenului pentru Franța, în partida încheiată la egalitate, 1-1, în deplasare, cu Ucraina, din preliminariile pentru CM 2022 din Qatar.

Superstarul lui Manchester United a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului său coechipier de la naționala Cocoșului Galic.

„Foarte, foarte bun. El nu este un băiat, este un bărbat. A fost o plăcere să joc alături de el. El aduce foarte multă energie. Foarte multă energie, tehnică extraordinară și calități fizice”, a declarat Paul Pogba pentru cei de la Ouest France.

Rămâne acum de văzut cât de mult timp va mai putea Monaco să țină de Tchouameni, care a ajuns în Principat în ianuarie 2020, după transferul de la Bordeaux.

The post Chelsea Londra este pregătită să facă o ofertă de nerefuzat pentru starul de 21 de ani al naționalei Franței, Aurelien Tchouameni, de la Monaco! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă