Chelsea își pierde gratis unul dintre cei mai buni jucători! Starul care a decis să nu își prelungească înțelegerea

1 lună in urmă 19

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Internaționalul german este curtat de către mai multe cluburi mari, deoarece actualul contract cu Chelsea expiră la finalul sezonului curent.

Antonio Rudiger a decis să nu își prelungească înțelegerea cu Chelsea

Apărătorul declara recent că următorul pas pe care îl va face în carieră este cel mai important, astfel că își va cântări bine opțiunile. Cotidianul spaniol Marca a anunțat că, în cele din urmă, Rudiger a decis să părăsească gratis gruparea londoneză vara viitoare.

Neamțul cere un salariu de 10 milioane de euro, iar clubul patronat de Roman Abramovici a oferit doar 6,5 milioane de euro, sumă care l-a făcut să își dorească mutarea la altă echipă. Printre formațiile care îl vor pe Rudiger se numără Real Madrid și Bayern, însă este de așteptat ca mai mulți granzi europeni să îi facă oferte, având în vedere că nu vor trebui să plătească o sumă de transfer.

Julian Nagelsmann a recunoscut că și l-ar dori pe Antonio Rudiger de la Chelsea

Evoluția extraordinară a lui Rudiger l-a adus în atenția unor cluburi uriașe, precum Real Madrid sau PSG. Recent, s-a vehiculat și că ar fi ținta celor de la Bayern. În lumina acestor zvonuri, antrenorul bavarezilor, Julian Nagelsmann, a oferit o declarație hilară despre posibilul transfer al fundașului la campioana Germaniei.

"În general, nu sunt un mare fan al discuțiilor despre jucători care au contract în altă parte, și pe lângă asta, nu suntem în perioada de transferuri. Vorbesc acum din postura de fan al fotbalului, întrucât joacă la naționala Germaniei. A reușit o super-evoluție. Tuchel l-a antrenat extrem de bine - era rezervă la Chelsea acum un an și acum este cu sigurantă unul dintre cei mai buni jucători.

Are o agresivitate incredibil de bună și este un fundaș foarte bun. Nu am vorbit cu Brazzo (n.r. directorul sportiv al lui Bayern) despre el, și dacă aș fi făcut-o, tot nu v-aș fi spus vouă! Nici măcar nu știu câți ani de contract mai are. Trebuie să verific când îi expiră și apoi să mă uit dacă mai am bani în portofel", a declarat Nagelsmann.

Etichete: chelsea , antonio rudiger
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă