Chefi la Cutiţie Sezonul 9. Jador, apariţie senzaţională în emisiune alături de mama sa. Declaraţia femeii schimbă tot ce ştiai despre artist

1 lună in urmă 6

Chefi la Cutiţie Sezonul 9. Invitaţii de onoare au pregătit o reţetă cu totul deosebită pentru a le încânta papilele gustative a celor trei juraţi.

Jador a decis să facă echipă cu mama sa, Simona Dumitrache, pentru a găti o delicioasă ciorbă de fasole. Echipa a urmărit cu sufletul la gură și jurizarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Mama artistului a făcut declaraţii surprinzătoare în faţa celor trei chefi despre Jador.

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a mărturisit femeia, spre marea surprindere a tuturor.

„Ce nebun e, doamne ferește”, a mărturisit Sorin Bontea, râzând cu poftă de spectacolul făcut de Jador, în ediția 5.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Citeşte şi: CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 9. Noul sezon aduce schimbări importante în formatul emisiunii şi concurenţi cu poveşti impresionante
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă