Chefi la cuțite, sezon 9. Elwira, soția lui Mihai Petre, i-a impresionat maxim pe chefi cu o supă poloneză: Este senzațională

2 luni in urmă 8

De Monica Palade.
Publicat: 07.03.2021, 22:35.
Actualizat: 07.03.2021, 22:43

Elwira, soția lui Mihai Petre, a venit în cel de-al 9-lea sezon Chefi la cuțite și a reușit să-i impresioneze maxim pe cei trei bucătari cu o zurek, o supă trațidională poloneză.

Chefi la cuțite, sezon 9. Elwira, soția lui Mihai Petre, i-a impresionat maxim pe chefi cu o supă poloneză: Este senzațională

"Sunt un fel de multitasking robot. Sunt mamă, sunt dansatoare, sunt antrenor de dans și soție. Fac de toate. Astăzi o să le gătesc chefilor o supă poloneză, care se numște zurek.

Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț, undeva la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam 10 ani. Pur și simplu îmi plăcea. Eu cu Mihai m-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă de dans. A doua zi m-a sunat că vrea să vină în Polonia. Și, după o săptămână, era la mine acasă", a povestit Elwira în introul de prezentare.

Chef la Cuţite. Un preparat senzaţional

Iar preparatul ei le-a dat mari bătăi de cap chefilor care nu au ştiut să găsească regiunea de unde vine. Toţi însă au fost impresionaţi de gust.

"Mă bucur foarte mult că a venit farfuria asta, este senzațională la gust, are o combinație între ciorbă de burtă, acreala aia cu usturoi", a declarat Chef Florin Dumitrescu.

"E foarte bună", a spus şi chef Sorin Bontea.

"E senzațională, iar mujdeiul ăla dat pe franzelă e mamă, mamă", a comentat la rândul său şi chef Cătălin Scărlătescu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

chefi la cutite sezon 9 elwira mihai petre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă