CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Ediţie specială de Ziua Femeii

1 lună in urmă 2

CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță, cu povești de viață savuroase, rețete surprinzătoare și momente de neuitat.
CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria îndrăgitului show culinar, pentru a-și testa imaginația și priceperea în materie de gătit, în lupta lor pentru o nouă amuletă.

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce bonus aduce amuleta 4 și vestea i-a luat prin surprindere pe cei trei titani ai bucătăriei.

Amuleta de azi spune că poți alege un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi cu o singură mână”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor.
Timp de șaizeci de minute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete având la bază fasolea! Misiunea lui chef Liviu Chiorpec a fost extrem de grea, fiindcă toate rețetele au fost delicioase și au adus combinații surprinzătoare de gust.

La final, acesta a anunțat faptul că amuleta cu numărul patru va merge la Cătălin Scărlătescu, bunul său prieten care a făcut o salată din cinci feluri de fasole.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1
La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuţite 2021. Ce jurat a câştigat amuleta 3: „Sunt tăticul saramurei”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă