„Chefi la cuțite” 2021- sezonul 9. Cosmin Seleși se prezintă în fața juraților cu un preparat special

1 lună in urmă 2

„Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul 9 și câteva schimbări în cadrul show-ului culinar. Emisiunea s-a întors pe micile ecrane, la trei luni de la finala sezonului 8 Chefi la Cuțite. Anul acesta, vor exista mici schimbări și pentru că Gina Pistol a filmat în timp ce era însărcinată, aceasta a avut un ajutor.

UPDATE 9 martie: Luni seara, amuleta i-a revenit lui Chef Florin Dumitrescu. Quiche-ul cu creveți și sparanghel a fost câștigător în ochii lui Chef Patrizia, cea care a jurizat proba. Avantajul câștigat îi va aduce 15 minute în plus la gătit în timpul unui battle.

O mare surpriză a ediției de aseară a fost revenirea lui Vincenzo Aiello, concurent care sezonul trecut a ajuns până în ultima etapa de bootcamp. Acesta și-a dorit atât de mult să facă parte din echipe încât și-a propus să vină la emisiune până va reuși acest lucru.

„Chefi la cuțite” 2021- sezonul 9. Cosmin Seleși se prezintă în fața juraților cu un preparat special

Audițiile pe nevăzute continuă și în această seară în căutarea celor mai talentați concurenți care să facă parte din echipele celor trei chefi. Nu va lipsi nici partea de entertainment, mai ales că în platou își va face apariția și Cosmin Seleși. Prezentatorul de la Te Cunosc de Undeva! vine să le gătească chefilor o ciorbă cum nu au mai gustat vreodată.

UPDATE 8 martie. Concurenți cu diverse profesii și pasiuni își vor încerca norocul în ediția de luni seara a audițiilor pe nevăzute. Inventatori, pictori, cofetari, artiști sau profesori de condus defensiv vin în fața lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru a obține mult râvnitul cuțit.

Printre toți aceștia se numără și Jador. Cântărețul nu vine singur, ci alături de mama sa, care va face niște declarații surprinzătoare odată ajunsă în platoul emisiunii.

Miza pentru el este una foarte mare. „Mi-a zis soră-mea să nu mai vin acasă dacă nu aduc cuțitul!”, a declarat artistul, care a participat la emisiune, înainte de a pleca la Survivor România.

UPDATE 3 martie: Connect-R a fost surpriza chefilor de marți seară, 2 martie. Artistul le-a povestit acestora că a venit să își încerce norocul pentru că Maya, fiica sa, este cel mai mare fan al emisiunii. “Mi-a spus să îi aduc cuțitul de aur.

„Chefi la cuțite” 2021- sezonul 9. Cosmin Seleși se prezintă în fața juraților cu un preparat special

Dacă se întâmplă asta, m-am scos pe tot anul!”, spunea Connect-R înainte de a se apucă de gătit. Vizită surpriză s-a lăsat cu un cuțit argintiu, cuțit al prieteniei, pe care fiica să l-a apreciat cu siguranță.

Cea de-a treia amuletă pusă în joc marți seară a fost câștigată de saramura imbatabilă a lui chef Sorin Bontea. „Cine să mă bată pe mine la saramură? Sunt tăticul saramurei! Dacă mă nășteam mai devreme eu inventam saramura”, a spus acesta extrem de bucuros de bonusul câștigat.

UPDATE 1 martie: Prima ediție a sezonului 9 Chefi la cuțite, de duminică, 28 februarie, a adus personaje și reguli noi, concurenți cu povești extraordinare și o luptă și mai aprigă pentru amulete.

Speak și-a intrat perfect în rolul de coprezentator al Ginei, fiind permanent alături de susținători, dar și de chefi, cărora le pregătește câte o surpriză în fiecare ediție.

avram iancu (2)Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Așa cum și-a obișnuit deja telespectatorii, dish-urile spectaculoase sunt însoțite în fiecare seară de duminică, luni și marți și cu povești pe măsură.

Publicul a făcut aseară cunoștință cu Avram Iancu, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, un om a cărui viață e demnă de un blockbuster.

Bibliotecar de profesie, acesta are la activ câteva performanțe extraordinare: a înotat fără oprire 36 de ore, a parcurs Dunărea de la izvoare până la vărsare și a călătorit înot din România până în Turcia.  Luni seara o nouă serie de concurenți și situații imprevizibile își fac loc în platoul Chefi la cuțite.

UPDATE 25 februarie: Florin Dumitrescu a dat din casă și a povestit ce se va întâmpla în noul sezon.

„O să dau din casă, poate nu e bine, dar n-am ce să fac. O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește «Chefi la cuțite», că e vorba despre Sorin, Cătălin și eu, adică întotdeauna este o alianță între doi vs celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli.

În fiecare zi de audiții avem o amuletă pentru care ne luptăm. Aceste amulete vor scoate din noi ce e mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, o să ne vedeți și cântând”, a spus Florin Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

UPDATE 23 februarie: Potrivit tvmania, debutul emisiunii „Chefi la cuțite” era programat pe 1 martie, premiera a fost mutată, conform anunțului publicat de postul de televiziune pe rețelele de socializare.

Astfel, prima ediție „Chefi la cuțite” va avea premiera duminică, 28 februarie, de la 20.30. Emisiunea va fi difuzată în zilele de duminică, luni și marți de la 20.30.

Potrivit programului primit de la Antena 1, care poate suferi însă modificări, premiera e programată pentru luni, 1 martie, de la 20.30, urmând ca emisiunea să fie difuzată de luni până miercuri, la aceeași oră, anunță tvmania.ro.

„Chefi la cuțite” 2021- sezonul 9. Cosmin Seleși se prezintă în fața juraților cu un preparat special

Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu așteaptă cu nerăbdare difuzarea show-ului de la Antena 1.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus, dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început.

„Chefi la cuțite” 2021- sezonul 9. Cosmin Seleși se prezintă în fața juraților cu un preparat special

E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm, pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte.

S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmăm altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete ?”, a povestit Florin Dumitrescu în luna decembrie pentru TVMania.

Speak va fi coprezentator în cadrul emisiunii de la Antena 1

Noul sezon va avea parte și de un coprezentator, Speak. Pentru că Gina Pistol va aduce pe lume primul ei copil, iar în timpul filmărilor sarcina era deja avansată, aceasta îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

„Chefi la cuțite” 2021- sezonul 9. Cosmin Seleși se prezintă în fața juraților cu un preparat special

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă