„Chefi la cuțite” 2021 – când începe sezonul 9. Debutul emisiunii a fost schimbat, după ce fusese programat pe 1 martie

3 zile in urmă 28

„Chefi la cuțite” revine la Antena 1 cu sezonul 9 și câteva schimbări în cadrul show-ului culinar. Emisiunea se întoarce pe micile ecrane, la trei luni de la finala sezonului 8 Chefi la Cuțite. Anul acesta, vor exista mici schimbări și pentru că Gina Pistol a filmat în timp ce era însărcinată, aceasta a avut un ajutor.

UPDATE 23 februarie: Potrivit tvmania, debutul emisiunii „Chefi la cuțite’ era programat pe 1 martie,  premiera a fost mutată, conform anunțului publicat de postul de televiziune pe rețelele de socializare.

Astfel, prima ediție „Chefi la cuțite’ va avea premiera duminică, 28 februarie, de la 20.30. Emisiunea va fi difuzată în zilele de duminică, luni și marți de la 20.30.

Potrivit programului primit de la Antena 1, care poate suferi însă modificări, premiera e programată pentru luni, 1 martie, de la 20.30, urmând ca emisiunea să fie difuzată de luni până miercuri, la aceeași oră, anunță tvmania.ro.

„Chefi la cuțite” 2021 - când începe sezonul 9. Debutul emisiunii a fost schimbat, după ce fusese programat pe 1 martie

Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu așteaptă cu nerăbdare difuzarea show-ului de la Antena 1.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus , dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început.

„Chefi la cuțite” 2021 - când începe sezonul 9. Debutul emisiunii a fost schimbat, după ce fusese programat pe 1 martie

E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm, pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte.

S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete ?”, a povestit Florin Dumitrescu în luna decembrie pentru TVMania.

Speak va fi coprezentator în cadrul emisiunii de la Antena 1

Noul sezon va avea parte și de un coprezentator, Speak. Pentru că Gina Pistol va aduce pe lume primul ei copil, iar în timpul filmărilor sarcina era deja avansată, aceasta îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

„Chefi la cuțite” 2021 - când începe sezonul 9. Debutul emisiunii a fost schimbat, după ce fusese programat pe 1 martie

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă