Chef în miez de noapte, pe o stradă din Satu Mare. Zeci de petrecăreţi nu au mai avut loc în club aşa că au dat o petrecere ad-hoc

1 lună in urmă 54

Zeci de tineri au petrecut sâmbătă noapte pe stradă, în centrul municipiului Satu Mare.

Totul s-a întâmplat când petrecăreţii au constatat că nu mai au loc într-un club din centrul oraşului şi au decis să iasă de acolo, să cânte şi să danseze chiar pe stradă. Petrecerea a fost în toi până când au sosit patrulele de poliţie. Cu toţii au fost trimişi acasă, iar poliţia l-a amendat pe administratorul clubului în faţa căruia a avut loc cheful ad-hoc. Acesta trebuie să plătească o mie de lei pentru că a ţinut deschis localul după ora două, încălcând astfel restricţiile COVID.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă