CFR, gata de o mare bombă după plecarea lui Dan Petrescu! Campioana României vrea să-l aducă pe Marius Șumudică

1 month ago 21

CFR Cluj a rămas fără Dan Petrescu, Adrian Mutu nu poate să ajungă în Gruia, iar campioana României încearcă acum o mutare bombă: aducerea lui Marius Șumudică.

Tehnicianul lui Gaziantep ar reveni, astfel, în fotbalul românesc, după experiența de la Astra, acolo unde a produs surpriza și a câștigat titlul cu giurgiuvenii.

După 11 runde, CFR Cluj este pe locul 3 în Liga 1, cu 21 de puncte, însă echipa a părăsit Cupa României, după 0-1 cu Poli Iași.

Marius Șumudică, lovitura pregătită de CFR Cluj

Marius Șumudică n-a mai antrenat din 2017 în România, după ce s-a despărțit de Astra Giurgiu, iar CFR vrea să profite de faptul că acesta n-are parte de foarte multă liniște în Turcia. În plus, Adrian Mutu n-are șanse să ajungă acum în Gruia.

„CFR poate profita de „războiul” în care este angrenat Şumudică în Turcia, după ce la ultimul meci, la 2-2 cu Yeni Malatyaspor, românul a fost eliminat de pe bancă în ultimele minute”, scrie Digi Sport.

În ultima etapă, atunci când Gaziantep a remizat cu Malatyaspor (2-2), Șumudică a fost eliminat în ultimele minute: „Oare ce ar gândi un alt antrenor care vede că îi este urmărită şi vânată orice reacţie? Pentru că fiecare dintre noi se enervează şi e clar că nu se vede frumos la televizor. M-am trezit cu colegul de la Malatya la mine în spaţiul tehnic. Lucru total interzis, nu?! Ei bine, nu s-a găsit niciun cadru cu momentul respectiv”, a tunat tehnicianul lui Gaziantep.

Pentru CFR urmează un final de an foarte dificil: joi, campioana României are un meci capital cu ȚSKA Sofia, în grupele Europa League. Ardelenii speră să se califice iar în primăvara europeană, însă pentru a reuși o nouă performanță notabilă, ar trebui să câștige și cu Young Boys, la Berna, în ultima etapă.

În vârstă de 49 de ani, fostul atacant din Giulești a ajuns la Gaziantep în 2019, după ce a mai trecut pe la Kayserispor și Al-Shabab.

The post CFR, gata de o mare bombă după plecarea lui Dan Petrescu! Campioana României vrea să-l aducă pe Marius Șumudică appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools