CFR Cluj vrea să transfere un jucător de la Sepsi! Pe cine a pus ochii Dan Petrescu

5 luni in urmă 21

CFR Cluj vrea să se „betoneze” pe partea defensivă, astfel că Dan Petrescu (52 de ani) a pus ochii pe Rachid Bouhenna (29 de ani), fundaș central la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Rachid Bouhenna a fost transferat de Sepsi, în vara anului trecut, de la Dundee United. Fundașul algerian mai are contract cu Sepsi până în 2021.

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Rachid Bouhenna de la Sepsi

După ce, în utlima perioadă, CFR Cluj s-a depărțit de doi fundași centrali, Kevin Boli și Alex Pașcanu, formația ardeleană este în câutarea unui fotbalist care să acopere partea defensivă a echipei, astfel că l-a „ochit” pe Rachid Bouhenna, notează Sport.ro.

Rachid Bouhenna este un fundaș puternic, care măsoară 1.91 metri, astfel că nu este de mirare faptul că Dan Petrescu îl consideră o obțiune pentru postul de fundaș al CFR-ului. Transferul lui Bouhenna la CFR nu pare a fi o himeră, având în vedere relația bună pe care formația ardeleană și Sepsi o au. De-alungul timpului, CFR a împrumutat la Sepsi patru jucători: Cătălin Golofca, Jesus Fernandez, Gabriel Dodoi și Bryan Nouvier.

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Rachid Bouhenna de la SepsiÎn imagine, Rachid Bouhenna

Dan Petrescu, scandal de proporții cu numărul unu de la CFR Cluj

CFR Cluj s-a chinuit să câștige cu Hermannstadt 1-0, după ce etapa trecută a făcut un pas greșit cu Sepsi, 0-0. În ciuda victoriei de aseară, în continuare apele nu sunt liniștite în Gruia! Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai vișiniilor nu se mai înțelege deloc cu Dan Petrescu.

Este vorba despre mijlocașul dreapta, Ciprian Deac (34 de ani). Sursele ProSport susțin că internaționalul român s-a săturat de atitudinea pe care Petrescu o are față de el. Acesta a fost indisponibil pentru jocul cu Sibiu după ce s-a accidentat în meciul României cu Austria și a fost schimbat în minutul 40 cu Gabi Iancu.

Fotbalistul le-a fi povestit prietenilor săi din Cluj că indiferent de cum joacă, antrenorul de 52 de ani îl critică și pune presiune pe el încă din primele momente ale jocurilor: „Nici nu încep bine meciurile că începe să țipe la mine ba că nu cobor suficient în apărare, ba că nu mai pot să centrez bine, că nu am forță. M-am săturat! Urlă fără oprire! Să facă ce vrea, pot să fiu și rezervă, nu mă mai interesează. Eu oricum mai am doi ani de contract și nu am de gând să plec, îmi duc înțelegerea la final. Clubul trebuie să mă plătească!”, s-a destăinuit Ciprian prietenilor.

The post CFR Cluj vrea să transfere un jucător de la Sepsi! Pe cine a pus ochii Dan Petrescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă