CFR Cluj - Steaua Roșie, ora 21:30, LIVE TEXT. Ardelenii au șansa revanșei după umilința din tur

2 luni in urmă 21

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

În tur, sârbii s-au impus cu un categoric 4-0 și sunt doar la un pas de calificarea în grupele Europa League. Doar o minune ar putea să o mai ajute pe CFR Cluj să întoarcă rezultatul din tur, însă nu toți românii și-au pierdut speranța.

CFR Cluj - Steaua Roșie, ora 21:30, LIVE TEXT, pe digisport.ro. Barcelona - PSG, exemplu pentru ardeleni

Rivalul de la FCSB, Andrei Cordea, a dat drept exemplu celebra ”dublă” dintre Barcelona și PSG. Catalanii s-au calificat atunci, după ce au pierdut cu 4-0 la Paris și au câștigat cu 6-1 pe Camp Nou.

„Se joacă 90 de minute. Barcelona cu PSG a fost la fel! Nu ne putem lua după asta, dar suntem bărbați, avem caracter și se joacă, părerea mea. Mă bucur pentru ei că sunt la nivelul la care sunt” a spus Cordea.

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat la conferinţa de presă, că principalul obiectiv al echipei sale este o victorie cu Steaua Roşie Belgrad.

„Echipa cred că e motivată să facă un meci foarte bun mâine, în primul rând să câştigăm, cred că ăsta e principalul obiectiv, şi apoi, bineînţeles, în funcţie de ce ne va oferi meciul, noi vrem să profităm de toate ocaziile.

În fotbal orice este posibil, asta e clar, ei ne-au bătut cu 4-0 acolo, şi noi putem să înscriem goluri, dar e clar că nu va fi uşor, iar minunile nu sunt în fiecare zi. Noi sperăm, dar cel mai important lucru e să facem un meci bun, să câştigăm, pentru oamenii care vor veni la stadion şi pentru orgoliul nostru de fotbalişti'', a declarat Chipciu.

  • Englezul Michael Oliver va arbitra meciul dintre CFR Cluj şi Steaua Roşie Belgrad.

Marius Șumudică a anunțat ce are de demonstrat CFR-ul în returul cu Steaua Roșie Belgrad

Ce avem de făcut decât să demonstrăm că meciul tur a fost un accident? Asta trebuie să demonstrăm, să avem o evoluție bună și să obținem un scor favorabil. Trebuie să demonstrăm că nu asta e diferența de valoare dintre CFR și Steaua Roșie.

Jucătorii trebuie să demonstreze că sunt un grup unit și să șteargă cu buretele ce a fost. Vom juca pe atac, să câștigăm, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare duelului.

Etichete: cfr cluj , meciuri europa league , steaua rosie , cfr cluj steaua rosie belgrad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă