CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, Live Video Online, de la ora 21:30. Campioana României, cu gândul la un miracol în Europa League

1 lună in urmă 33

CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad se întâlnesc joi, de la ora 21:30, Live Video Online pe prosport.ro, într-un meci în care campioana României încearcă un adevărat miracol.

În tur, Steaua Roşie a câştigat, scor 4-0. Dacă va rata calificarea, echipa antrenată de Marius Șumudică va juca în grupele Conference League.

VIDEO: Fazele meciului CFR Cluj – Steaua Roșie

CFR Cluj – Steaua Roșie, Live Stream Online, de la ora 21:30

Meciul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie poate fi urmărit și Live Stream Online, pe digisport.ro, de la ora 21:30.

„Nu le voi permite jucătorilor să se relaxeze, d-asta mă plătește clubul. Nu cred că va exista relaxare și nici nu cred că diferența din primul meci este reală. Ambele echipe se aflau într-o situație dificilă, iar Clujul, aflată sub presiune, nu a obținut ce și-a dorit, dar rezultatul din tur este și meritul nostru.

Am pierdut cu echipa națională 0-6, la Inter am avut meciuri încheiate 0-4, 2-6, 2-5. Ce legătură are? Nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Orice e posibil, dar voi face totul să rămânem în meci. Mentalitatea mea asta e și nu ne vom relaxa”, a dat asigurări Dejan Stankovic, antrenorul sârbilor.

The post CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, Live Video Online, de la ora 21:30. Campioana României, cu gândul la un miracol în Europa League appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă