CFR Cluj și-a prezentat oficial noul transfer: „Revine la clubul cu care a bifat performanțe deosebite inclusiv în cupele europene”

1 lună in urmă 1

Giedrius Arlauskis a plecat de la CFR Cluj la finalul sezonului trecut, după ce a câștigat al treilea titlu consecutiv cu formația de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Portarul lituanian a semnat cu Al-Shabab, din postura de jucător liber de contract, dar în mercato de iarnă și-a reziliat contractul cu echipa care ocupă primul loc în prima ligă din Arabia Saudită.

Giedrius Arlauskis „revine la clubul cu care a bifat performanțe deosebite inclusiv în cupele europene”

Giedrius Arlauskis a fost prezentat oficial și este al doilea jucător repatriat de CFR în acest an, după ce Mihai Bordeianu a revenit la Cluj, sub formă de împrumut de la Al-Qadsiah.

Bine ai revenit, Giedrius Arlauskis! 

Clubul CFR 1907 Cluj și portarul lituanian Giedrius Arlauskis au ajuns la un acord privind semnarea unui nou contract. Sosit în Gruia în august 2017, Arla a câștigat trei titluri consecutive de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018) în cele trei sezoane remarcabile petrecute în tricoul vișiniu. 

Giedrius Arlauskis revine astfel la clubul cu care a bifat performanțe deosebite inclusiv în cupele europene. Îi dorim mult succes în noua aventură la echipa noastră! Mult succes, Arla!”, a fost mesajul postat de pagina oficială a lui CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis, prezentat oficial FOTO Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Giedrius Arlauskis, prezentat oficial FOTO Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

8 partidea evoluat Giedrius Arlauskis la Al-Shabab, iar portarul lituanian a primit 10 goluri

5 titluriîn Liga 1 a câștigat Giedrius Arlauskis în România: 3 cu CFR Cluj, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB

VIDEO. Dacian Varga face o comparație între CFR Cluj și FCSB: „Pe mâna lor merg!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Marcel Popescu îi cere unui patron din Liga 1 să ia măsuri împotriva propriului antrenor: „Pune-l la punct!”Ioan Ovidiu Sabău a remarcat un jucător de la FCSB: „E un pui de lider! Are o atitudine schimbată”

Mărturia medicului ATI despre decesul lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo

Libertatea

Playtech: Medicul lui Adi Bărar, mărturii ȘOCANTE despre ultimele lui clipe. Ce i-au descoperit, de fapt, înainte să moară
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă