CFR Cluj schimbă liniile în ofensivă! Fotbalistul nu mai e apărat de Dan Petrescu și i se caută echipă: de ce nu mai este dorit și cu cine se poartă tratative | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 21

Este iarna schimbărilor în lotul lui CFR Cluj. Cu 10 puncte avans față de locul 2, campioana pare mai interesată să-și pregătească viitorul sezon din cupele europene și să renunțe la fotbaliștii care i-au fost inutili sau care nu l-au mulțumit pe Dan Petrescu. Deocamdată, schimbările se fac în atac.

Sergiu Buș pare înlocuitorul pentru Denis Alibec, cel care a rămas la Cluj Napoca și încearcă să-și găsească o echipă care să-i preia împrumutul de la Kayserispor. Dar aceasta nu este singura schimbare din ofensivă. Odată cu transferul lui Dugandzic, cei de la CFR Cluj sunt deciși să se despartă de Billel Omrani.

ProSport a aflat mai multe detalii despre situația atacantului în cazul căruia există șanse să nu mai evolueze în tricoul campioanei. Deocamdată francezul a comunicat că are Covid și nu a intrat în programul echipei. Însă nu acest detaliu a fost decisiv pentru el.

Decizia regretată de Varga

Omrani este considerat de Neluțu Varga drept cea mai proastă afacere pe care a făcut-o de când a preluat CFR și le spune acest lucru des apropiaților. Asta pentru că nu l-a cedat pe francez la Celtic, când scoțienii au făcut o ofertă de 3,3 milioane de euro.

Se întâmpla în 2019, iar Varga a ascultat atunci de Dan Petrescu și Marian Copilu, care erau convinși că Omrani va ajuta mai mult echipa în grupele Europa League și că CFR va primit o ofertă mai mare. Doar că evoluțiile acestuia n-au mai fost niciodată la nivelul de a primi o ofertă măcar apropiată.

Dan Petrescu nu-l mai apără 

Mai mult, desele escapade nocturne și viața extrasportivă dezordonată a jucătorului l-a exasperat în mai multe rânduri pe patronul echipei. Omrani a avut tot timpul un apărător în Dan Petrescu, doar că și antrenorul și-a pierdut răbdarea cu atacantul, în ultima perioadă. Acesta nu s-a mai pregătit ca în precedentele mandate ale „Bursucului” și randamentul său a fost slab. A fost și unul dintre motivele pentru care Petrescu a cerut să i se aducă atacanți și l-a lăsat pe Omrani la decizia conducerii.

Billel Abdel Slem Omrani

Tratative doar cu echipe din Turcia

Francezul de 28 de ani, adus de CFR de la Marseille în 2016, își va încheia actualul contract în vară, iar clujenii speră să-l transfere acum. Din informațiile obținute de ProSport, noua ofertă de la Celtic nu este reală, așa cum speculează presa din Insulă. Se pare că sunt negocieri doar cu echipe din Turcia.

Mai exact, impresarii au reluat tratativele cu Konyaspor și Rizespor, echipe care s-au mai interesat de Omrani în trecut. 500.000 de euro ar fi fost o primă ofertă pe care a primit-o CFR, spun sursele Prosport, iar soarta francezului cu 5 goluri în actualul sezon de Liga 1 se va stabili în zilele următoare.

The post CFR Cluj schimbă liniile în ofensivă! Fotbalistul nu mai e apărat de Dan Petrescu și i se caută echipă: de ce nu mai este dorit și cu cine se poartă tratative | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă