CFR Cluj riscă să nu joace niciun meci amical în cantonamentul din Spania, din cauza situației COVID-19

2 săptămâni in urmă 13

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

FCSB - CFR Cluj, 23 ianuarie, ora 20:00, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1

Pe 4 ianuarie, CFR Cluj a anunțat că a stabilit trei meciuri de pregătire în Spania: cu St. Gallen (11 ianuarie), cu Lugano (13 ianuarie) și cu Ferencvaros (15 ianuarie).

Astăzi, CFR Cluj a anunțat că meciul amical programat cu St. Gallen a fost anulat, întrucât formația elvețiană, ocupanta locului opt în prima ligă, nu s-a mai deplasat în Spania pentru cantonamentul de iarnă.

În plus, Lugano (locul patru în Elveția) a transmis că a anulat cantonamentul din Spania, din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19 în cadrul echipei.

Campioana Ungariei, Ferencvaros, a raportat câteva cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar a făcut deplasarea în cantonamentul din Spania. Totuși, echipa maghiară n-a confirmat deocamdată disputarea meciului cu CFR Cluj.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar CFR Cluj are derby cu FCSB, pe 23 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în direct pe Digi Sport 1.

CFR Cluj are un avans de zece puncte în fruntea Ligii 1, după 21 de etape.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , spania , ferencvaros , cantonament , meciuri amicale , st. gallen , oliva nova , lugano

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă