CFR Cluj, război total cu jucătorul transferat la Dinamo. Ardelenii au pierdut procesul și trebuie să-i achite o sumă importantă! Riscă o amendă sau depunctarea | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

CFR Cluj duce o luptă la baionetă pentru câștigarea campionatului cu FCSB. Edi Iordănescu și jucătorii din Gruia își fac bine treaba, dar conducătorii campioanei României dau greș.

În ultima perioadă au apărut câteva litigii importante, unele pe care le-au și pierdut. ProSport a aflat că oficialii celor de la CFR Cluj nu au avut câștig de cauză nici în cazul lui Andrei Radu.

Fostul jucător al echipei din Gruia, actualmente fotbalist la Dinamo, a câștigat atât în prima instanță, cât și la recurs procesul cu șefii ardelenilor, după ce nu i se achitaseră câteva restanțe salariale de pe vremea în care evolua la Cluj.

CFR Cluj, război total cu jucătorul transferat la Dinamo. „Șefii campionilor trebuie să îi achite lui Andrei Radu 33.000 de euro până la sfârșitul săptămânii viitoare!”

Surse din cadrul Comisiilor FRF au dezvăluit pentru ProSport că Andrei Radu a câștigat cu CFR Cluj procesul la ambele instanțe de judecată pentru sumele restante, iar fundașul trebuie să primească 33 de mii de euro, calculând aici și cheltuielile de judecată.

Banii respectivi trebuie virați de șefii CFR-ului în contul jucătorului până la sfârșitul săptâmânii viitoare. În caz contrar, echipa riscă în prima fază o amendă, iar apoi chiar și depunctarea – dacă nu vor face dovada plății către actualul jucător al lui Dinamo.

CFR Cluj s-a încăpățânat să plătească taxa de formare a lui Radu către Aris Limasol în valoare de 27.000 de euro

ProSport a mai aflat că ardelenii au intenționat să-i oprească lui Andrei Radu din restanțele salariale și suma de bani pe care ei au plătit-o catre Aris Limasol (ca și taxă de formare). Fostul internațional U 21 a jucat la Aris în perioada 2016 – 2018.

Deși au fost avertizați să nu facă acest lucru, deoarece Radu a plecat de la Aris și a ajuns la CFR după ce a rupt contractul cu echipa din Cipru prin justă cauză, totuși șefii din Gruia nu au ținut cont. Acum s-au „trezit” și cu banii dați către cei de la Limasol, dar și cu procesul pierdut definitiv, la comisiile FRF, cu Andrei Radu.

The post CFR Cluj, război total cu jucătorul transferat la Dinamo. Ardelenii au pierdut procesul și trebuie să-i achite o sumă importantă! Riscă o amendă sau depunctarea | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă