CFR Cluj, privată de un penalty în meciul cu Universitatea Craiova? Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Gruia | VIDEO

3 săptămâni in urmă 31

CFR Cluj a cerut un penalty în prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova, însă arbitrul Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să continue.

CFR Cluj și Universitatea Craiova joacă ACUM, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1.

Oltenii au deschis scorul în minutul 27, după un corner executat foarte bine de către Alex Cicâldău, o lovitură de cap a lui Marius Constantin respsinsă de către Cristi Bălgrădean până la Andrei Ivan și un șut puternic al acestuia din urmă direct în plasa porții Universității Craiova.

Ion Crăciunescu susține că CFR Cluj a avut un penalty neacordat în meciul cu Universitatea Craiova

În minutul 42 al întâlnirii din Gruia, Alex Chipciu a căzut în careu de lângă Nicușor Bancu, însă arbitrul a lăsat jocul să continue, iar mingea a ajuns la portarul Mirko Pigliacelli care a degajat balonul și a îndepărtat pericolul.

Ardelenii au cerut penalty, însă Ovidiu Hațegan a considerat că nu este cazul. Totuși, Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a privit cu alți ochi faza respectivă. Acesta susține că „centralul” trebuia să acorde lovitură de la 11 metri în favoarea campioanei României.

„După părerea mea, nu este o luptă corp la corp. Este fault!”, a spus Ion Crăciunescu, în pauza meciului, la Digi Sport.

The post CFR Cluj, privată de un penalty în meciul cu Universitatea Craiova? Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Gruia | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă