CFR Cluj pregătește trei transferuri importante: „Neluțu Varga m-a sunat să mă întrebe de el”

3 săptămâni in urmă 18

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, 06:54 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 07:06

Nemulțumit de lotul pe care l-a găsit la CFR Cuj, Dan Petrescu așteaptă de urgență întăriri în Gruia. Cristi Dulca, un apropiat de-ai „Bursucului”, spune că trei jucători ar urma să ajungă în perioada următoare la CFR, printre care și Marco, fiul său, aflat acum la Chindia.

„Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor.

Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, în direct la Look Sport. 

Marco Dulca are 22 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș. Între 2015 și 2019, acesta a evoluat la juniorii celor de Swansea City. S-a întors în România și s-a rodat timp de doi ani la Viitorul lui Gică Hagi. Începând din acest sezon, a fost transferat definitiv de Chindia Târgoviște.

Știre în curs de actualizare!

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

VIDEO+FOTO Revanșa lui Reghe: CFR e OUT din Cupă! » Continuă blestemul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu îi face praf pe olteni: „Eu am fost pe la Londra, e de neînțeles cum se comportă! M-au deranjat”

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă