CFR Cluj poate rămâne fără golgeterul echipei! Fotbalistul încă nu a ajuns în cantonamentul din Spania și riscă să fie trecut pe linie moartă de antrenorul Dan Petrescu!

1 săptămână in urmă 8

Atacantul Billel Omrani încă nu s-a prezentat sub comanda lui Dan Petrescu în cantonamentul lui CFR Cluj din Spania, astfel că antrenorul poate hotărî să nu se mai bazeze pe serviciile sale.

CFR Cluj poate rămâne încă din această iarnă fără francezul Billel Omrani, care deja a ratat aproape o săptămână din pregătire. Atacantul ardelenilor, al cărui contract va expira la finalul acestui sezon, nu a bătut palma cu oficialii clubului pentru prelungirea angajamentului, fiind nemulțumit de oferta primită la finalul anului trecut. Billel Omrani a anunțat că are nevoie de câteva zile în plus pentru a rezolva unele probleme personale, însă încă nu și-a făcut apariția în cantonamentul de la Oliva Nova.

Atacantul este, alături de Ciprian Deac, cel mai bun marcator al echipei în prima parte a sezonului, cu cinci reușite.

Billel Omrani, absent din cantonamentul lui CFR Cluj

CFR Cluj a plecat în cantonament la jumătatea săptămânii trecute, însă printre jucătorii prezenți nu s-a numărat și Billel Omrani, care este în continuare în vacanță. El a ratat deja primele zile de pregătire și, chiar dacă va ajunge în Spania în cursul acestei săptămâni, sunt șanse mari ca Dan Petrescu să nu îl ia în calcul cel puțin pentru primele meciuri oficiale din 2022.

Antrenorul ardelenilor este recunoscut pentru strictețea sa și nu în puține rânduri a demonstrat că nu acceptă acte de indisciplină, indiferent de „greutatea” jucătorului.

Directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, a anunțat pe 5 ianuarie că Billel Omrani a solicitat câteva zile libere și a ținut să menționeze că discuțiile pentru prelungirea angajamentului vor continua în cantonamentul din Spania.

„Omrani are contract cu CFR până în vară. El nu va putea să plece de la CFR până în vară decât dacă i se va achita clauza de reziliere din contractul său. A fost o discuție pentru prelungire.

Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club sau nu i se va plăti clauza, se va prezenta în cantonamentul din Spania. Mâine ar fi trebuit să se prezinte, dar a cerut câteva zile de învoire, pentru că are niște probleme personale. Săptămâna viitoare ar trebui să vină. Vom continua în Spania discuțiile despre prelungire”, a declarat Bogdan Mara pentru Digi Sport pe 5 ianuarie.

The post CFR Cluj poate rămâne fără golgeterul echipei! Fotbalistul încă nu a ajuns în cantonamentul din Spania și riscă să fie trecut pe linie moartă de antrenorul Dan Petrescu! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă