CFR Cluj, obligată să îi plătească 185.000 de euro antrenorului de la FCSB, Edi Iordănescu! De ce au ajuns ardelenii în această situație și cine îi mai poate salva

1 lună in urmă 14

Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, trebuie să primească nu mai puțin de 185.000 de euro de la CFR Cluj, care i-a rămas datoare tehnicianului.

Antrenorul Edi Iordănescu a ajutat-o pe CFR Cluj să câștige titlul în sezonul trecut, dar a plecat de la clubul ardelean cu multe restanțe pe care ar fi trebuit să le primească. Tehnicianul a văzut că oficialii clubului din Gruia nu au nicio intenție, astfel că s-au adresat comisiilor, care i-au dat dreptate.

De asemenea, ardelenii trebuie să îi achite și fostului secund Alexandru Radu restanțele, în valoare totală de aproximativ 50.000 de euro.

CFR Cluj, bună de plată în cazul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu și-a cerut dreptatea la comisii, care au hotărât că trebuie să primească restanțe în valoare de 185.000 de euro de la CFR Cluj, informează GSP. Antrenorul lui FCSB așteaptă acum să îi fie virați banii, deoarece e foarte greu de crezut că ardelenii vor ataca decizia.

CFR Cluj are posibilitatea de a contesta această sumă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, însă e foarte puțin probabil ca acest lucru să se întâmple. Clubul din Gruia știe că are de plătit acei bani și, în plus, o intervenție a TAS i-ar costa încă aproximativ 30.000 de franci elvețieni.

Clujenii erau resemnați încă dinaintea judecării cazului în România, astfel că nici nu s-au mai obosit să plătească taxa de timbru, iar decizia comisiilor a venit imediat.

Astfel, CFR Cluj este nevoită să scoată mai bine de 200.000 de euro din conturi pentru a le plăti restanțele salariale lui Edi Iordănescu și secundului său Alexandru Radu,

The post CFR Cluj, obligată să îi plătească 185.000 de euro antrenorului de la FCSB, Edi Iordănescu! De ce au ajuns ardelenii în această situație și cine îi mai poate salva appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă