CFR Cluj, o nouă lovitură după venirea luI Dan Petrescu: Cristi Balaj, președinte în Gruia

1 lună in urmă 31

CFR Cluj pregătește o nouă lovitură de imagine după venirea lui Dan Petrescu.

Campioana României a rămas fără președinte după plecarea lui Marian Copilu de la conducerea clubului din Gruia, iar ardelenii i-au găsit înlocuitor celui care a câștigat patru titluri la rând cu trupa ardelenilor.

După ce s-a vorbit despre posibilitatea ca Dani Coman, Florin Prunea sau Adi Ilie să ajungă în Gruia, oficialii campioanei României s-au orientat către un alt om din fotbalul românesc.

CFR Cluj vrea să îl numească președinte pe Cristi Balaj

Pe lista scurtă a oficialilor de la CFR Cluj s-ar afla Cristi Balaj (50 de ani), fostul mare arbitru din Liga 1 care în prezent este șeful ANAD (Agenția Națională Anti-Doping), anunță Digisport. Președintele ANAD are o imagine foarte bună încă din perioada în care a fost arbitru și șef la AJF Baia Mare, iar ardelenii încearcă să-l facă pe acesta să accepte propunerea de a-l înlocui pe Marian Copilu.

Cristi Balaj se află sub contract cu ANAD (Agenția Națională Anti-Doping) până în 2024, iar sursa citată mai sus anunță că celor de la CFR Cluj le va fi greu să îl convingă pe fostul arbitru să accepte oferta, toate acestea deoarece Balaj ezistă să se reîntoarcă în lumea fotbalului din cauza problemelor apărute în ultima perioada.

Pe lista CFR-ului s-a aflat și Dani Coman, fostul președinte Astrei Giurgiu, dar acesta a refuzat campioana României și a ales să rămână la Hermannstadt, echipă care evoluează în eșalonul secund.

Marian Copilu, demis alături de Marius Șumudică

CFR Cluj s-a despărțit de Marian Copilu după ce campioana României a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad din drumul spre grupele Europa League. Neluțu Varga, finanțatorul grupării din Gruia, a decis să îl se despartă de Marian Copilu și Marius Șumudică, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, iar în locul antrenorului a fost adus Dan Petrescu,.

The post CFR Cluj, o nouă lovitură după venirea luI Dan Petrescu: Cristi Balaj, președinte în Gruia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă