CFR Cluj mai speră la un miracol în Conference League! Cristi Balaj visează la o calificare incredibilă: „Am văzut la ce nivel suntem!”

3 săptămâni in urmă 25

CFR Cluj a dezamăgit și în returul cu Alkmaar, a pierdut cu scorul de 0-2, dar ardelenii mai speră să prindă locul al doilea în grupa din Conference League.

Cristi Balaj a fost încântat de cum a arătat echipa în repriza a doua și așteaptă acum șase puncte din partidele cu Randers și Jablonec.

„Eu am zis că Jablonec e echipă bună, dar nimeni nu mă crede. A fost o tragere la sorți total nefericită, cu echipe din Cehia, Olanda și Danemarca. Băieții suferă puțin penru că în campionat nu sunt meciuri atât de grele”, a declarat Dan Petrescu, pentru PRO X.

Cristi Balaj, optimist după returul cu Alkmaar: „A doua repriză ne dă speranțe!”

Cristi Balaj știe de ce clujenii mai pot spera la locul al doilea, chiar dacă CFR Cluj are un singur punct după primele patru etape din Conference League.

CFR Cluj a pierdut cu 0-2 pe terenul lui AZ Alkmaar, în etapa a patra a fazei grupelor Conference League. Acum, pentru campioana României urmează partida din Danemarca, împotriva celor de la Randers, dar și partida din Gruia cu Jablonec.

„Prestația din a doua repriză ne dă speranțe, mai ales că am jucat cu echipa cea mai bună din grupă. Am văzut nivelul la care suntem. Matematic există șanse. Întâlnim echipele de pe locurile 2 și 3. Dacă nu învingem aceste echipe (n.n. Randers și Jablonec), înseamnă că nu merităm”, a spus Cristi Balaj, la Pro X.

Alkmaar are o Academie în primele zece din Europa, probabil și din lume” – Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

The post CFR Cluj mai speră la un miracol în Conference League! Cristi Balaj visează la o calificare incredibilă: „Am văzut la ce nivel suntem!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă