CFR Cluj l-a transferat pe Marko Dugandzic! Anunțul lui Ioan Varga: ”Da, l-am luat!”. Cât plătește

2 săptămâni in urmă 9

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

  • WTA Melbourne: Sorana Cîrstea - Varvara Gracheva, marți 10:00, Digi Sport 2

Primul jucător adus de formația ardeleană în actuala perioadă de mercato este Marko Dugandzic, atacant croat care revine în Liga 1, unde a mai jucat pentru FC Botoșani, după un an și jumătate.

Marko Dugandzic, la CFR Cluj

Vârful de 27 de ani este adus de CFR Cluj de la FC Sochi, grupare din Rusia care l-a cumpărat de la FC Botoșani în 2020 pentru 500.000 de euro.

Patronul clubului CFR Cluj, Ioan Varga, a confirmat transferul lui Marko Dugandzic și a anunțat că atacantul a fost adus la cererea lui Dan Petrescu. De asemenea, omul de afaceri a transmis că CFR se va întâri pe cât de mult posibil pentru a alcătuit o echipă cu care să se poată lupta cu șanse reale în ediția viitoare a cupelor europene.

Da, l-am luat pe Dugandzici. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”, a spus Ioan Varga, potrivit Playsport.

CFR Cluj ar urma să plătească 400.000 de euro pentru transferul lui Marko Dugandzic, căruia îi va achita un salariu lunar de 20.000 de euro.

Marko Dugandzic a impresionat în Liga 1

Adus gratis de la Osijek, în ianuarie 2020 de FC Botoșani, Marko Dugandzic a reușit să impresioneze rapid în Liga 1, datorită celor șase goluri marcat în primele cinci jocuri.

În Rusia, însă, randamentul lui Marko Dugandzic a scăzut, iar croatul a reușit să marcheze de doar cinci ori în cele 24 de meciuri jucate pentru FC Sochi în ultimul an și jumătate.

Etichete: transferuri cfr cluj , marko dugandzic , ioan varga

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă