CFR Cluj își poate pierde omul de gol! Ofertă de 700.000 de euro din Turcia pentru atacantul lui Dan Petrescu

1 lună in urmă 26

Campioana CFR Cluj ar putea rămâne fără cel mai important jucător din compartimentul ofensiv, după ce Rizespor a făcut o ofertă pentru Billel Omrani, conform presei din Turcia.

Potrivit publicației Foot Mercato, atacantul ardelenilor ar putea ajunge în Super Lig pentru 700.000 de euro, cât este clauza sa de reziliere. Rizespor deja ar fi înaintat o ofertă în acest sens și așteaptă răspunsul lui CFR Cluj, care trebuie să se consulte cu antrenorul Dan Petrescu și să vadă dacă se poate descurca fără aportul francezului.

Vârful de atac mai este legat contractual de CFR Cluj până în vara anului viitor.

Billel Omrani, ofertat de Rizespor

Atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, a fost ofertat de Rizespor, din prima ligă a Turciei, care este dispusă să scoată din buzunar 700.000 de euro pentru ca ardelenii să își dea acordul privind transferul său. Părțile implicate sunt presate de timp, întrucât fereastra de mercato în Turcia se încheie pe 8 septembrie.

În acest sezon, Omrani a evoluat în 14 meciuri în toate competițiile pentru CFR Cluj, reușind să își treacă numele pe lista marcatorilor de patru ori și să ofere colegilor săi trei pase decisive.

Conform transfermarkt.com, cota de piață a atacantului este de 1,6 milioane de euro, mult în scădere față de ultima lună a lui 2019, când era evaluat la 3,6 milioane de euro.

Francezul cu origini algeriene a jucat doar pentru CFR Cluj în afara Hexagonului, unde a îmbrăcat tricourile formațiilor Olympique Marseille și Arles-Avignon.

Rizespor traversează o perioadă grea în acest start de sezon, reușind să acumuleze un singur punct după primele trei etape. Atacantul Loic Remy, în vârstă de 34 de ani, este accidentat, iar conducerea turcilor caută rapid o variantă pentru acest post.

În cazul în care părțile nu vor ajunge la o înțelegere până pe 8 septembrie, mutarea se va mai putea realiza abia în iarnă, în următoarea fereastră de transferuri.

The post CFR Cluj își poate pierde omul de gol! Ofertă de 700.000 de euro din Turcia pentru atacantul lui Dan Petrescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă