CFR Cluj, „îngropată” de Chipciu și Burcă în derby-ul cu FCSB! Cadouri pentru echipa lui Toni Petrea pe Arena Națională | VIDEO

1 lună in urmă 3

CFR Cluj a avut parte de un meci de coșmar împotriva rivalei FCSB! Gazdele au profitat din plin de eliminarea lui Arlauskis și au înscris după erorile mari făcute de Burcă și Chipciu.

Prima mare eroare a fost comisă de Arlauskis, care a lăsat-o pe CFR Cluj în zece oameni încă din prima repriză, iar începutul celei de-a doua părți a fost din nou una plină de ghinioane pentru oaspeți.

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj este Live Video Online pe prosport.ro.

CFR Cluj, îngropată de Arlauskis, Chipciu și Burcă în derby-ul cu FCSB

CFR Cluj a sperat să obțină măcar un egal chiar și după eliminarea lui Arlauskis, dar totul s-a năruit în repriza secundă, după greșelile individuale făcut de elevii lui Edi Iordănescu: aceștia au cedat sub presiune, iar FCSB a a marcat de două ori într-un interval scurt de timp.

După cartonașul roșu văzut de Arlauskis, chiar la primul meci de la revenirea în Gruia, șirul erorilor a continuat în minutul 49: atunci, Chipciu a greșit decisiv și s-a împiedicat inexplicabil în minge, iar Olaru a deschis scorul, după un cadou nesperat.

În minutul 62, FCSB a înscris pentru 2-0 după o altă eroare mare făcută de unul dintre jucătorii oaspeților: Burcă nu s-a putut orienta repede după ce a lovit balonul cu capul, Tănase a venit din spate și a punctat pentru echipa lui Toni Petrea.

VIDEO: Golurile marcate de FCSB cu CFR Cluj

Echipele de start:

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – O. Moruțan, Șut, D. Olaru – Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes CFR ClujArlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Chipciu, Carnat, Păun
Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira

The post CFR Cluj, „îngropată” de Chipciu și Burcă în derby-ul cu FCSB! Cadouri pentru echipa lui Toni Petrea pe Arena Națională | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă